Spreekangst is gemakkelijk te overwinnen

  • In 1 á 2 sessies opgelost
  • Rode vlekken, maagpijn en angstzweet behoren tot het verleden
  • Ontspannen en enthousiast geef je presentaties
  • Zelfverzekerd vertellen wie je bent en je mening geven.

Rode vlekken, trillende handen en transpireren
Je kent het wel: het voorstelrondje bij een training. Het angstzweet breekt je uit, bij alleen al de gedachte dat "jij zo het woord krijgt." Je hart slaat in je keel en je krijgt dat onaangename gevoel in de maag."Oei, nog twee personen en dan ben ik aan de beurt."

Hoe is het voor jou als je een presentatie 'moet' geven? Dan zijn alle ogen op jou gericht. Iedereen ziet dat je nerveus bent. Je handen trillen en je krijgt rode vlekken in het gezicht. Het lukt je niet om de angst onder controle te krijgen. Steeds weer komen die onbewuste gedachten omhoog:"Wat vinden de anderen van mij? Ik ben bang dat ik niet uit mijn woorden kom en afga."

Je vermijdt daarom het geven van presentaties en voordrachten. Tijdens vergaderingen laat je de anderen praten. Achteraf baal je, want je hebt wéér niet je mening gegeven.

Oplossing voor spreekangst
Achter de spreek angst zitten belemmerende overtuigingen. Die veroorzaken dat je 'op slot gaat' en niet jezelf kunt zijn in situaties waarin je in de belangstelling staat.

Met behulp van onze verfijnde technieken ruim je de belemmerende overtuigingen op. Rode vlekken, trillende handen, maagpijn en angstzweet behoren voorgoed tot het verleden.

Nu kun je wel:

  • Zelfverzekerd vertellen wie je bent en je mening geven
  • Een presentatie los uit de pols geven
  • Genieten van je voordracht of speech (en van de voorbereidingen.)

Het presenteren gaat je gemakkelijk af. Je merkt dat je ontspannen voor de groep staat, enthousiast het verhaal vertelt en makkelijk antwoord geeft op zelfs de lastigste vragen. Achteraf kijk je tevreden terug op een superleuke presentatie.

Ben je op een feestje tussen allemaal onbekenden? Geen probleem, je spreekt spontaan iemand aan en hebt een gezellig gesprek.

De spreekangst is definitief opgelost en daarmee overwonnen!
Vertrouwen is je sleutelwoord geworden. En dat in slechts 1 à 2 sessies.

Citaten van klanten:
→"Het verbaasde me dat mijn voordracht zo goed ging. Ik had er echt lol in, dat had ik niet van mezelf verwacht. Bedankt!"

→"Wonderbaarlijk, ik durf mijn mening te ventileren zonder bang te zijn om afgeschoten te worden of niet serieus te worden genomen."

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn tussen de 1 en 2 sessie(s) nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 130,-
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 130,- en € 260,-

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op.

 

Deel dit artikel

Nieuws

  • Gratis informatieavond over hooggevoeligheid - HSP

    De bijeenkomst is voor hooggevoelige personen, maar ook voor ouders en leerkrachten van hooggevo... >>>