Reacties van klanten

Op deze pagina staan reacties van klanten, die door ons zijn gecoacht. Zij vinden het leuk om te vertellen wat de sessies hen hebben opgeleverd en willen hun positieve ervaringen met anderen delen.
Je merkt immers pas tijdens én na de sessie wat de positieve impact is.

Hallo Maurice,

Ik ben nog steeds verbaasd over het resultaat van de emdr.
Mijn ervaringen na vrijdag heb ik opgeschreven en bijgevoegd. Nooit verwacht dat ik zover zou komen! Het was alle moeite waard.
Maurice bedankt dat je mij hiermee hebt kunnen helpen, dat geldt ook voor Marieke voor de reading waarmee ik begonnen ben. Super.

2 dagen na emdr: Wat een vreemd gevoel heb ik, ik ben leeg, helemaal leeg!!!!! Sinds ik vrijdag de laatste emdr sessie heb gehad, voel ik me leeg, rustig en tegelijk een warm gevoel in en om mij heen. Dat is een fantastisch gevoel, ik ken het absoluut niet en moet er erg aan wennen. Maar tegelijkertijd is het heel bizar, mijn hele leven heb ik  mij eenzaam en alleen gevoeld ook al waren er goeie mensen om mij heen.

Het is zo vreemd voor mij dit nieuwe gevoel, zo bizar, ik weet het niet meer. Meer dan 60 jaar heeft het in mijn lijf gezeten, angst eenzaamheid, verdriet ik kon er niks mee. Zo was ik tot voor kort, sinds 10 jaar weet ik de oorzaak ervan. Ik heb eraan gewerkt, vele uren lang bij de psycholoog en anderen therapeuten, en maar zoeken en maar zoeken.

Heel veel is duidelijk geworden voor mij, maar ondertussen bleef ik wel zitten met een enorme eenzaamheid  en verdriet.

De reading en emdr zijn mijn redding geweest,ik was er aan toe om daar mee aan de slag te gaan. En het heeft gewerkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GEWELDIG.

Ik kan het nog steeds niet bevatten dat het gewerkt heeft, dat ik nu volop kan genieten, dat ik mijn moeder weer terug heb en daardoor mijn eenzaamheid kwijt ben. De warmte die ik voelde en voel is heel bizonder. Ik heb thuis direkt haar foto neergezet en een kaarsje gebrand, dat heeft ze wel verdiend!! (in mijn agenda zit al jaren een fotootje van mijn moeder, ik was 't vergeten)
Ik heb mijn kreatieve hobbies weer opgepakt en het gaat allemaal veel makkelijker, geen stress.

Wel heb ik vannacht onrustig geslapen. Dit zal het verwerkingsproces zijn.

Het heeft wel even tijd nodig om aan het nieuwe gevoel te wennen en er zeker van te zijn dat het bij mij hoort en niet meer weg gaat.

Het is bizonder dat, al heb je zoals ik flinke trauma's opgelopen aan het begin van je leven en deze heel diep heb weggestopt  bijna 60 jaar lang, er altijd nog een mogelijkheid is om er wat aan te doen. Je moet er wel voor open staan! Het werkt!!!!

Mijn leven begint weer opnieuw en dat is geweldig, deze kans neemt niemand mij meer af!!!!!

 

Beste Maurice,

Verbluffend zo goed als de sessies mij hebben geholpen. Ik kan het nu soms nog niet geloven. Het een na het andere heb ik afgerond. Ik sta er dan ook even bij stil om ervan te genieten en ervan bewust te zijn dat ik het wel degelijk kan. Dat komt mijn zelfvertrouwen ook weer ten goede.

Met vriendelijke groet,

Bart

Hallo Maurice,

Na de laatste sessie bij jou is er voor mij veel veranderd. De eerste weken waren nog erg verwarrend, ook door de kerstdrukte. Maar nu weet ik niet wat me overkomt.

Er is zoveel rust in mij gekomen, alles gaat makkelijker, ik slaap veel beter. Ik was altijd iemand die rond 7 uur 's ochtends dr bed uitsprong. Nu slaap ik veel langer door, er was altijd een onderhuidse angst in mij, zeker voor t bed. Het is bijzonder, elke keer verbaas ik mij er over. Dit is iets wat ik nauwelijks gekend heb, misschien de eerste paar jaar toen we net getrouwd waren.

De tegenstelling is nu zo groot, heel bizar. Ik verbaas me erover dat ik het zo lang heb volgehouden.
Ik kan nu veel meer echt genieten van allerlei dingen en de rust nemen.

De wet van de aantrekking werkt bij mij zeker; afgelopen maandag kreeg ik een mail van degene waar ik de schildercursus volg. Haar bedrijfje bestaat 5 jaar en wil dat vieren met een overzichtstentoonstelling van werk van een aantal van haar cursisten. Ik kreeg ook een uitnodiging, op dat moment moest ik denken aan de EMDR sessies van de laatste 2 keren, dat je het had over mijn tentoonstelling!

Ik vind het wel zo bijzonder dat ik geselecteerd was, ik dacht gelijk aan de wet van aantrekking. (ga beginnen aan t boek)

Ik wist direkt welk schilderij ik mee zou nemen voor de tentoonstelling. Ik heb het ruim n jaar geleden gemaakt en de titel is "Leven". (foto bijgevoegd)

 Leven

Ik moet nog een korte beschrijving maken over hoe en waarom ik dit gemaakt heb, maar dat moet wel lukken, de titel van de tentoonstelling is "a touch from the heart" duidelijker kan het niet.

Het voelt soms nog wel wat onwezenlijk allemaal; na een leven waar ik niet echt van kon genieten, maar toch doorging, nu ineens het omgekeerde, een leven waar ik van kan genieten!!!

Wat ben ik blij dat ik elke keer weer heb doorgezet en mijn gevoel gevolgd, omstanders zeiden wel eens "stop er toch mee"maar dat was voor mij geen optie. Ik moest doorgaan.

Ik ben hartstikke blij!!!

Bedankt hiervoor, dat geldt ook voor Marieke

Mijn dochter van 13 jaar had, na een aantal sterfgevallen in haar nabije omgeving, emotionele problemen. Haar klachten waren van dien aard, dat we ons ernstige zorgen maakten.

Zij was er bovendien stellig van overtuigd, dat ze haar problemen niet wilde delen met een psycholoog. Via, via kwam ik bij Maurice terecht voor de EMDR therapie. Ik had er ooit van gehoord, maar ben er ook wat over gaan lezen op internet.

We zijn vrij snel gestart met de eerste sessie en het resultaat was verbluffend. Ik ben erbij gebleven en heb me in stilte op de achtergrond gehouden. Op een bepaald moment zag ik de spanning, stress, angst of hoe je het ook noemen wilt, van haar afglijden. Ze kon heel goed aangeven welke emoties ze voelde en waar ze die in haar lichaam voelde. Maurice nam haar in alles uiterst serieus en dat gaf haar vertrouwen.

Na één sessie merkte ik al een duidelijke verbetering in haar stemming en die werd na elke sessie beter. Na drie sessies van 1,5 uur was duidelijk dat alle emotionele gebeurtenissen waren verwerkt en een plekje hadden gekregen.

Onze dochter is als herboren, voelt zich weer blij en kan onbezorgd zichzelf én puber zijn. Ze is een ervaring rijker en veel gegroeid in korte tijd.

Deze therapie raad ik iedereen aan. Je hebt in korte tijd een geweldig resultaat, omdat letterlijk de oorzaak van het probleem wordt wegnomen.

Een blije moeder

Deel dit artikel

Nieuws

  • Gratis informatieavond over hooggevoeligheid - HSP

    De bijeenkomst is voor hooggevoelige personen, maar ook voor ouders en leerkrachten van hoogge... >>>