Relatiecoaching: de oplossing voor relatieproblemen


Met een kort en effectief traject komen jullie samen weer snel op de goede koers.

  • Coaching op maat
  • Inzicht in jullie patronen
  • Patroonverandering
  • Communicatietips en -vaardigheden
  • Inleven in je partner
  • Extra service: twee coaches per sessie.

Oorzaak voor relatie-problemen
Eén op de drie relaties loopt stuk. Dat komt omdat veel van de stellen te laat hun relatieproblemen onderkennen en aanpakken. Een scheiding lijkt dan nog de enige oplossing. De onzichtbare oorzaak onder het relatieprobleem blijft echter wel bestaan. Je neemt jezelf en jouw patronen immers weer vrolijk mee naar een volgende relatie. Daar kom je die patronen met de bijbehorende problemen weer net zo hard tegen.

Los die patronen dus op in je huidige relatie. Je hebt daar direct voordeel van. Je zit dan immers snel veel lekkerder in je vel en geniet van een fijn en gelukkig samenzijn; nu én in de toekomst!

Vakantie-spanning
Wees voorzichtig met de surrogaat-oplossing om: 'Op vakantie te gaan'. Stellen denken vaak "Als we op vakantie zijn, valt het allemaal wel mee. We hebben onze problemen thuisgelaten."
Vergeet het maar. Dit is echt een illusie! Veel paren ruziën op vakantie nog meer dan thuis. Dan komt de spanning er pas echt uit.

Wil je optimaal van de welverdiende vakantie genieten? Haal dan nog voor je vakantie de lading er af. Doe dat wel ruim op tijd.

Patronen veranderen
Patronen zijn gemakkelijker te veranderen dan je denkt. Voorwaarde is wel dat je jouw patronen doorziet.

Wij geven daarom eerst inzicht in jullie patronen en vervolgens helpen wij jullie om ze te veranderen of op te ruimen.

Coaching op maat
Elke sessie bij ons is maatwerk. Wij richten ons precies op datgene wat er tussen jullie speelt. Je herkent daarbij de patronen die voor de steeds terugkerende problemen zorgen. Met behulp van onze communicatietips en -technieken ga je nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Eén daarvan is het inleven in je partner.

Tijd voor elkaar relatiecoaching

Communicatietips en vaardigheden

Voor elke vraag of probleemstelling die jullie hebben, bieden wij de meest krachtige en effectieve communicatietips en technieken.

Wij laten jullie er zelf mee oefenen, zodat jullie direct ervaren wat het positieve effect is. Lees ook: leer communiceren in je relatie.

Kort en effectief traject
Wij adviseren een traject van 2 à 4 sessies. Uit onze ervaring blijkt dat dit korte en effectieve traject een stabiele basis legt voor een fijne relatie, waarin je optimaal je nieuwe kennis en vaardigheden inzet.

Kosten
Jullie investering bedraagt tussen: € 260,- en € 520,-

Geïnteresseerd? Neem voor een afspraak of meer informatie contact met ons op.

Extra service
Wij merken tijdens onze sessies, dat echtparen het bijzonder waarderen wanneer zij gelijktijdig door een mannelijke én een vrouwelijke coach worden begeleid. Als service bieden wij daarom de mogelijkheid om door twee coaches te worden begeleid. Je betaalt dan per sessie slechts anderhalve keer het uurtarief in plaats van twee keer.

Deel dit artikel

Nieuws

  • Gratis informatieavond over hooggevoeligheid - HSP

    De bijeenkomst is voor hooggevoelige personen, maar ook voor ouders en leerkrachten van hooggevo... >>>