Vrij van trauma’s

Je bent in 2 à 3 sessies bevrijd van je trauma.

 • Via onze effectieve en uiterst krachtige technieken
 • Zonder herbeleven van de emotionele gebeurtenis; prettig en veilig
 • Met als resultaat: innerlijke rust, ruimte en vrijheid
 • Dit geeft energie, plezier en levensgeluk
 • Je krijgt weer zin om dingen op te pakken.
Uiterst effectief bij ondermeer:
 • Huiselijk geweld
 • Verwaarlozing
 • Oorlogsgeweld
 • PTTS

Levensgeluk hervinden
Een trauma verhindert levensgeluk. Het geeft je een constant gevoel van 'op je hoede moeten zijn'. Alsof de alarmbellen blijven rinkelen en zeggen:"let op, dit kan zo weer gebeuren."

Door het trauma op te ruimen, ontstaat er letterlijk: vrijheid. Dit gevoel geeft je eindelijk weer de ruimte om meer uit je leven te halen.

Een trauma verwerk je bij ons op een effectieve, snelle en prettige wijze. Het effect is blijvend! De nare gevoelens en het trauma zijn echt voorgoed weg, zodat je jouw levensgeluk hervindt. Tijdens de sessies waarborgen wij jouw gevoel van vertrouwen en veiligheid.

Wat is een trauma?
Een trauma ontstaat wanneer je een schokkende gebeurtenis meemaakt, waar jij geen invloed op hebt. Je kunt je er niet aan onttrekken en wordt gedwongen om de pijnlijke situatie mee te maken. Dit levert een machteloze gevoel op. Na de gebeurtenis is het net alsof je leven compleet is veranderd. Situaties die eerst normaal voor je waren probeer je nu te ontlopen, omdat ze je keer op keer triggeren.

Er zijn twee soorten trauma's:

1. Eenmalige traumatische ervaring
Dit is een acute, onverwachte en schokkende gebeurtenis. Bijvoorbeeld een scheiding, ontslag, inbraak, maar ook een ernstig auto-ongeluk of brand.

2. Herhalende of langdurige traumatische ervaringen
Dit zijn schokkende gebeurtenissen die zich herhalen en vaak langer duren. Bijvoorbeeld seksueel misbruik, huiselijk geweld, ernstige verwaarlozing of oorlogsgeweld. Ze kenmerken zich door het gevoel van een permanente dreiging en angst voor herhaling van deze schokkende ervaring.

Voor het verwerken van een schokkende gebeurtenis is tijd nodig. Je onderbewustzijn regelt dit meestal tijdens je slaap. Echter als de gebeurtenis te heftig is geweest, dan is het onderbewustzijn niet in staat om op deze manier de ervaring te verwerken en is er sprake van een trauma.
Helaas gaat een trauma niet vanzelf weg en heelt de tijd niet alle wonden.

Schakel daarom tijdig een ervaren coach in, die je helpt met het deskundig verwerken / oplossen van je trauma. Het is immers zonde van je leven om er nog langer mee rond te lopen.

De techniek
Hoe heftig, schokkend, of 'raar' je trauma ook is, wij helpen je met het oplossen van elk thema!

Via onze effectieve en krachtige technieken vindt een versnelde verwerking van de gebeurtenis(sen) plaats. Dit gebeurt op een veilige en prettige manier, zonder herbeleving van de (pijnlijke) emotionele gebeurtenis. Onze techniek neutraliseert de belastende herinneringen uit je verleden. De angst en de machteloosheid worden er van af gehaald. De herinnering aan de gebeurtenis blijft wel gewoon bestaan, maar de angst is definitief weg en blijft ook weg! Daarom kun jij na verwerking van het trauma wel op een rustige manier terugdenken aan de situatie, zonder dat die je raakt. En dat voelt goed, héél goed zelfs!

Het resultaat
De belemmerde angst is weg en omgezet in: innerlijke rust, ruimte, vrijheid en veiligheid. Je krijgt weer zin om dingen op te pakken. Daar word je blij van!
Tevens merk je een toename van:

 • Vertrouwen
 • Ontspanning
 • Plezier
 • Levensgeluk.

Citaten van klanten:
→"Ik kan me de gebeurtenis bijna niet meer voor de geest halen en het raakt me helemaal niet meer."

→"Verbazingwekkend dat dit zo goed werkt. Ik kan het bijna niet geloven."

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn tussen de 2 en 3 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 130,-
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 260,- en € 390,-

Ben je geïnteresseerd of wil je weten of jouw trauma is op te lossen?
Neem contact met ons op.

    

Deel dit artikel

Nieuws

 • Gratis informatieavond over hooggevoeligheid - HSP

  De bijeenkomst is voor hooggevoelige personen, maar ook voor ouders en leerkrachten van hoogge... >>>