Inspiratio - Over ons

Inspiratio is het Latijnse woord dat staat voor: vernieuwing en in-ademing.
Door elke in-ademing vernieuwt een mens de zuurstof in zijn lichaam en daarmee zichzelf. De zuurstof is noodzakelijk voor de stofwisseling én de cel-vernieuwing. Dit vernieuwingsprincipe geldt ook binnen organisaties. Door het opnemen en integreren van nieuwe inzichten en capaciteiten vernieuwt en groeit de organisatie continu.

Inspiratio bestaat uit: Maurice Smolders en Marieke Eijkman. Wij zijn beiden inspirerende communicatietrainers én mental coaches, en begeleiden al 20 jaar mensen op zowel particulier als bedrijfsmatig vlak. Onze specialismen zijn: EMDR, NLP, communicatie- en visualisatietechnieken en readings.

Als particuliere klant zit je in korte tijd weer lekker in je vel, dankzij onze krachtige en effectieve aanpak bij: continue werkstress / burn-out, depressie, angsten, trauma's, relatieproblemen en rouwverwerking.

Wil je weten wat er in je kind omgaat? We geven dit exact aan én je krijgt de juiste handvatten om de (gedrags)problemen op te lossen.

In organisaties coachen en trainen wij: directieleden, managers, teamleiders, projectleiders en high-potentials in al hun vraagstukken op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

Vanuit onze jarenlange ervaring met veranderingsprocessen bieden we deskundige communicatie- en organisatie-adviezen die zowel op korte als lange termijn werken. Je realiseert daarmee de effectieve oplossingen voor mens en organisatie.

Bij langdurig ziekteverzuim begeleiden we in een kort en effectief traject je medewerker, zodat die weer gemotiveerd en energiek zijn werk hervat.

Onze visie op organisaties & werk:
"Binnen organisaties staat de mens centraal én continueert de winstgevendheid ook op lange termijn!"

Vanuit dit universele principe stimuleren wij organisaties om succesvoller en florerender te worden. Onze trainings-, coach- en advies-activiteiten zijn gericht op het verbeteren van de interne communicatie, motivatie en samenwerking door het inbedden van passie en bezieling in de organisaties. Dankzij deze effectieve aanpak van organisatievraagstukken wordt van elke organisatie het bestaansrecht gewaarborgd en van daaruit de winstgevendheid verhoogd.

Overtuiging: "We vinden altijd de juiste oplossing!"

Kernwaarden:

  • passie
  • integriteit
  • respect
  • humor.
Deel dit artikel

Nieuws

  • Gratis informatieavond over hooggevoeligheid - HSP

    De bijeenkomst is voor hooggevoelige personen, maar ook voor ouders en leerkrachten van hoogge... >>>