Coachtraject Bezielend leiderschap

Individueel coachtraject voor leiderschapsontwikkeling

 • Professionele coaching
 • In korte en inspirerende sessies
 • De kracht van bezielend leiderschap
 • Met veel effectieve tools en eye-openers
 • Integratie van passie en bezieling
 • Geheel afgestemd op jouw behoefte.

Je bent een ervaren leidinggevende en toch merk je in cruciale situaties dat het niet lukt om de ’klik’ met een bepaald teamlid of collega te maken. Wat je ook probeert het probleem wordt niet opgelost, waardoor het project stagneert of werkzaamheden vertraagd worden uitgevoerd. Je vraagt jezelf af: “Welke skills en tools heb ik nodig om dit op de juiste manier op te lossen voor nu en de lange termijn?”
Daarom wil je jezelf verder ontwikkelen, weten wat er in die personen omgaat en ontdekken hoe je het beste op een dieper niveau communiceert en motiveert. Je vindt het ook belangrijk om te weten hoe je de ‘onzichtbare’ talenten van je werknemers naar boven haalt en stimuleert om ze voor de organisatie in te zetten.

 • Als directeur wil je de mensen bezielen en passioneren, om daarmee een nog gezondere en succesvollere organisatie te creëren.
 • Als manager, teamleider of projectleider wil je jouw leidinggevende capaciteiten naar een hoger level tillen om het beste uit jezelf en je mensen te halen.

De kracht van Bezielend leiderschap
Inspiratio biedt je voor al deze ambities het coachtraject bezielend leiderschap. Het traject bevat: een ruime zelfanalyse, waarin je de inzichten en tools krijgt die elke bezielende leider in zijn werk nodig heeft. Je leert hoe je die inzichten en tools effectief toepast.

Daarbij ontdek je hoe je passie en inlevingsvermogen op inspirerende wijze in jouw persoonlijk leiderschap integreert. Door bezielend leiding te geven haal je continu het beste uit jouw mensen en uiteraard uit jezelf. Alleen dan, lever je als organisatie intern én extern de beste resultaten!

In de coachsessies:

 • wordt je persoonlijke missie helder
 • krijg je zicht op je talenten, maar ook op je persoonlijke valkuilen
 • leer je effectief met die uitdagingen om te gaan, zonder ze te projecteren op je medewerkers. We begeleiden je bij het opruimen van de persoonlijke valkuilen én de omzetting in een positieve sturing.
 • ontwikkel je de juiste communicatieve vaardigheden om je team of organisatie blijvend te motiveren, ook in veranderingsprocessen en fusies.

Coachtraject op maat
We behandelen in verkorte vorm de belangrijkste onderwerpen uit onze training bezielend leidinggeven. Het traject bestaat uit 6 coachsessies van ieder 2 uur. Ze zijn inplanbaar naar keuze. Je krijgt professionele coaching in korte, krachtige en uiterst effectieve sessies. Elke sessie is afgestemd op jouw vraagstelling en bevat veel praktische en direct inzetbare tools. Je bent hiermee in staat om passie en bezieling in jezelf en jouw mensen te integreren.

In een gratis intake bepalen we samen met jou de onderwerpen en het traject. Je kunt voor het samenstellen van een traject kiezen uit de volgende onderwerpen:

 1. Basisprincipes van Bezielend leiderschap
 2. Zelfreflectie en zelfanalyse
 3. Persoonlijke missie opstellen
 4. Effectief en tijdbesparend managen
 5. Motiverend leidinggeven
 6. Samenwerking binnen teams verbeteren
 7. Teamleden mentaal gezond houden
 8. Organisatieveranderingen leiden
 9. Effectief doelen realiseren
 10. Win-win-situaties creëren
 11. De wildcard:
  Kies je eigen onderwerp: bijvoorbeeld een lastig organisatieprobleem waar je nog geen oplossing voor hebt.

Laat ons weten welke leiderschapskwaliteiten jij wilt ontwikkelen of verbeteren. Wij stellen dan in overleg met jou het traject samen.

Investering en tijdsduur:

 • Traject van 6 coachsessies kost: € 1.560,-  exclusief BTW
 • Elke sessie duurt: 2 uur
 • Extra sessies kosten: € 260,- per sessie exclusief BTW.

Wil je bezielend en gepassioneerd leidinggeven?
Neem contact met ons op.

 

Reacties van klanten:

“Het lukt me veel makkelijker om conflicten op te lossen. Dank je wel!”

“Ik wist niet dat ik mijn eigen fouten op mijn medewerkers projecteerde. Ben enorm blij dat ik dit heb omgebouwd.”

“Voorheen vond ik dat mijn mensen zichzelf moesten motiveren. Nu zie ik duidelijk wanneer het mijn taak is om dit te doen en merk dat het een natuurlijk gegeven wordt om te motiveren.”

“Mijn angst om niet serieus genomen te worden, zorgde er voor dat ik de lat bij mijn mensen structureel te hoog legde. Bijzonder om te merken dat ze zonder die druk veel beter presteren.”