Vind je droombaan en benut je talenten volledig

  • Ontdek waar je echt voor wilt gaan
  • Krijg jouw passie, missie en talenten helder
  • Heb je duidelijk zicht op je droombaan
  • Maak je een gestructureerd actieplan
  • Kom je doelgericht en enthousiast in actie.

Hoe ziet je droombaan eruit?
Je bent al lang toe aan een nieuwe baan met een nieuwe uitdaging. ‘Iets’ waar je blijvend energie en voldoening van krijgt, én plezier in houdt. Waar je jouw passie en enthousiasme volledig in kwijt kunt. Kortom: werk doen wat het beste bij je past!

De gedachten en verlangens blijven door je achterhoofd spelen, maar je komt er steeds niet aan toe om er gericht voor te gaan zitten. Voor je het weet doe je over 10 jaar nog steeds hetzelfde werk en krijg je spijt dat je niet eerder de keuze hebt gemaakt om meer uit je talenten te halen en je levenswerk eindelijk neer te zetten.

Hoe die droombaan er concreet uitziet weet je niet en je worstelt nog met de vragen: “Wat zijn mijn unieke talenten? Waar ligt mijn passie nou echt?”

Je weet ook niet goed hoe je dit proces aanpakt. Daarom heb je behoefte aan een deskundige, die jou de juiste begeleiding, aanpak en handvatten geeft.

Focus op jouw droombaan
Samen met jou richten we de focus op jouw (verborgen) talenten, passie en idealen; op wat jij echt wilt neerzetten. Wij helpen je de ‘onbewuste’ droombaan concreet te maken, zodat jij voelt en zegt: "Dit is wat ik wil! Dit is mijn passie! Hier sta ik achter! Dit is mijn ideaal! Hier ga ik 100 % voor!"

Recht op je doel af!
Wij begeleiden je op maat met onze effectieve aanpak en begeleiding. Je ontdekt waar je echt voor wilt gaan en krijgt je talenten helder. Je komt daarmee bij je passie en zet de essentiële stappen om je ideaal te realiseren.
Vervolgens maak je een gestructureerd actieplan, stippel je doelgericht het pad uit en maak je enthousiast jouw droombaan concreet. Met behulp van de aangereikte tools ga je recht op je doel af. Dat scheelt je veel tijd en zoekwerk.

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn 2 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-
Jouw investering voor 2 sessies bedraagt daarmee slechts: € 280,-

Wil je jouw droombaan vinden en je unieke talenten volledig benutten?
Neem contact met ons op.

Eventuele ‘beren die je op je pad ziet’, ruim je effectief op in een apart traject van 2 à 3 sessies. Lees meer >>>.

 

Reacties van klanten:

“Veel dank voor je coaching tav mijn loopbaanvraag en de verwerking met behulp van EMDR. Ik kan nu met lichtheid en neutrale gevoelens terugkijken op de situatie. Het voelt als een bevrijding van een last. Ik merk dat er veel meer energie vrijkomt voor andere dingen.
De wet van de aantrekkingskracht biedt ongekende mogelijkheden. Ik merk dat ik daarmee veel meer eigen richting kan geven aan wat ik belangrijk vind. Dat geeft een gevoel van vrijheid. Je richten op positieve verhalen en ervaringen was voor mij wel bekend maar jij gaf concrete handvatten mee. Hierdoor werd het makkelijker om het toe toepassen.”
Celia