Opkomen voor jezelf – En nu IK

  • Vergroot je eigenwaarde en comfortzone
  • Stel je grenzen makkelijk en standvastig
  • Zet jezelf met een goed gevoel op nummer één!
  • Meer rust, balans en plezier in je leven

De ander is belangrijker
Je staat steeds klaar voor een ander. Durft of kunt geen 'nee zeggen'  tegen collega's, familie of vrienden. Je partner en de kinderen staan op nummer één, terwijl jijzelf als laatste de rij sluit.

Waarschijnlijk merk je dat jouw balans van geven en nemen vaak doorslaat naar alléén geven. Je krijgt 'niets' terug, behalve de vraag of je 'dit of dat ook nog even wilt doen.'  Dat doe je dan maar, om de ander niet teleur te stellen. “Het is toch maar een kleine moeite. Ik pak dat er nog wel even bij.” Je bent immers de duizendpoot waar iedereen op rekent. Maar wat je ook doet en hoe je het ook uitvoert, je bent altijd voor een ander bezig!

Hoe komt dat?
Vraag jezelf maar eens af hoe het komt dat je de ander het altijd naar de zin wilt maken ten koste van jezelf. Hier zit een patroon achter zoals:

“Als ik de ander maar zoveel mogelijk laat zien wat ik kan, pas dan vindt diegene me waardevol.” Dat komt omdat je vroeger niet voldoende door je omgeving werd gezien en gewaardeerd in wie je werkelijk bent.

“Ik wil dat mijn ouders trots op me zijn.“ Als kind was jij de harmonie-engel in de relatie van je ouders. Jij ging je uitsloven zodat je ouders trots op jou waren. Je hoopte dat ze daarmee de onderlinge teleurstellingen in elkaar konden vergeten.

Ik durf geen ‘nee’ te zeggen.” Dus zeg je overal ‘ja’ tegen, want je bent bang voor de reactie van de ander. Ook dit is zeer waarschijnlijk in de jeugd ontstaan. Bijvoorbeeld doordat een dominante ouder verbaal liet merken je niet aardig te vinden, als jij een afwijkende mening had. Daardoor ben je nu nog steeds bang voor de reactie van een ander én gaat de confrontatie uit de weg.

Wil je hier van af?
Je gebruikt het energie slurpende patroon al heel lang en merkt steeds vaker hoe het jou belemmert in wie je bent en wat je wilt. Je wilt het patroon graag veranderen, zodat geven en nemen wél in balans zijn en je in elke situatie jezelf kunt zijn. Je denkt: “En nu ik!”


De oplossing
In slechts 2 effectieve coachsessies ruim je het blokkerende patroon op en ontdek je jouw mogelijkheden om je grenzen te stellen en ‘nee’ te zeggen. Je merkt hoe natuurlijk je dit afgaat, zonder dat jij je daarbij egoïstisch voelt. Je ervaart dat opkomen voor jezelf leuk is en je letterlijk ruimte geeft. Dit alles vergroot enorm je eigenwaarde en comfortzone, daarmee sta jij nu ook op nummer één.

‘En nu ik’ bestaat uit twee echte doe-sessies, waarbij je veel meer plezier, rust en balans in je leven ervaart. Gun het jezelf!

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn 2 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-
Jouw investering voor 2 sessies bedraagt daarmee slechts: € 280,-

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Wil je leren hoe je opkomt voor jezelf en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je elders in Nederland, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

Wil jij jezelf op nummer één zetten, zonder egoïstisch te zijn?
Neem contact met ons op.

 

Reacties van klanten:

"Na de laatste sessie bij jou is er voor mij veel veranderd. Er is zoveel rust in mij gekomen, alles gaat makkelijker, ik slaap veel beter. De tegenstelling is nu zo groot, heel bizar. Ik verbaas me erover dat ik het zo lang heb volgehouden.
Ik kan nu veel meer echt genieten van allerlei dingen en de rust nemen.

Bedankt hiervoor!"

“En dan ineens … begint een ‘gewone’ maandag heel bijzonder … Een ochtend gevuld met mooie inzichten, nieuwe beelden en kippe(n)vel. Dank voor jullie warme onthaal, voor de healing en voor het stukje meelopen op mijn pad!”
Anne