Maurice Smolders

Ik ben: mental coach, communicatietrainer en bedrijfstechnisch ingenieur.
Mijn specialisme is de persoonlijke groei en ontwikkeling van mens en organisatie.

  • Ik coach en train directies, managementteams en high-potentials in leiderschapsontwikkeling, communicatie en samenwerking.
  • Werknemers die dreigen uit te vallen, breng ik weer vlot op koers. De stress- en burn-outklachten worden effectief opgelost, zodat de betreffende werknemers weer gemotiveerd in de flow komen. Mijn effectieve aanpak zorgt voor korte trajecten, en is voor onze klanten al jarenlang flink kostenbesparend.
  • Mensen die meer voldoening uit hun privé-leven willen halen én lekkerder in hun vel willen zitten, coach ik met hun persoonlijke issues. 

Vanuit een sterk ontwikkelde intuïtie vertaal ik op een praktisch en duidelijke manier wat de cliënt voelt. Ik zie welke oorzaak er achter het probleem schuil gaat en weet precies welke aanpak nodig is. Dit geldt voor elke coachvraag. Denk daarbij ondermeer aan vastzittende patronen, angsten, fobieën en trauma’s bij volwassenen én kinderen.

Daarnaast geef ik workshops op het gebied van persoonlijke groei.

 

Mijn achtergrond
Na mijn HTS-opleiding Economische Bedrijfstechniek was ik werkzaam als bedrijfskundige, consultant, projectleider en arbeidsanalist in reorganisatietrajecten en veranderingsprocessen binnen diverse organisaties.

De afgelopen 20 jaar heb ik mij gespecialiseerd in: NLP, EMDR, EFT, systemisch advies, business-spiritualiteit, familie- en organisatieopstellingen.
Ik ben opgeleid tot NLP-trainer en -coach, en familie- en organisatie-opsteller.