De 3 in 1 oplossing voor relatieproblemen!

 • Combinatie van 3 krachtige modules.
 • Succesvolle aanpak èn oplossing in één.
 • Resultaat: empathie, respect, harmonie, plezier en geluk in je relatie.

Uit elkaar groeien?
Je voelt al een tijdje dat het tussen jullie beiden niet lekker loopt. De irritaties en frustraties nemen toe; je hebt regelmatig last van een kort lontje. Het is niet zo makkelijk meer om je partner echt te begrijpen. Je hebt weinig zin om samen leuke dingen te ondernemen; het is alsof ieder voor zichzelf leeft.

Maar hoe heeft het zo ver kunnen komen: "Wij pasten toch altijd zo goed bij elkaar!” Je hebt het gevoel dat jullie uit elkaar groeien; en toch voel je diep van binnen dat je nog om de ander geeft en daar aan wilt werken. 

Herkenbare situaties
Wanneer je uit elkaar groeit, ontstaan er situaties zoals:

 • "Onze relatie zit in een sleur."
 • “Ik mis de diepgang in de communicatie met mijn partner."
 • "Ik verwacht van mijn partner dat hij dingen net zo ervaart als ik en op dezelfde manier actie onderneemt. Helaas is dat bij ons niet zo.”
 • "Mijn vrouw denkt heel anders over de opvoeding dan ik. Dit geeft steeds weer conflicten."
 • "Ik ben veel met mijn persoonlijke groei bezig, maar mijn partner vindt het allemaal onzin. Daardoor botst het regelmatig in onze relatie."
 • "Ik heb al een huwelijk achter de rug en ik kom bij mijn nieuwe partner dezelfde problemen tegen. Ligt het nu aan mij of aan de ander?"

Oorzaak van relatieproblemen
De meeste relatieproblemen worden veroorzaakt door:

 1. misverstanden en hindernissen in de communicatie
 2. conflicterende gedragspatronen.

Misverstanden en hindernissen in de communicatie ontstaan vaak door gedachtenlezen, generaliseren, oordelen, niet luisteren, of informatie weglaten. Wanneer je dan ook non-verbaal een ander signaal geeft, dan wat je werkelijk zegt, zijn bij je partner de rapen gaar en is het conflict geboren.

Conflicterende gedragspatronen worden aangestuurd door de onderliggende beperkende overtuigingen, die vaak op jonge leeftijd zijn ontstaan en nu nog steeds actief zijn. Ze steken de kop op in situaties die je triggeren, en creëren daarmee een extra emotionele lading in jullie communicatie.

Vaak wordt gedacht dat deze 'botsingen' alleen gebeuren met je huidige partner en een scheiding dus het beste is. Maar het zoeken van je geluk bij een nieuwe partner is meestal niet de ideale oplossing. Je eigen gedrag is immers niet veranderd. De kans is zeer groot dat je hier in een nieuwe relatie weer mee wordt geconfronteerd.

“Wat is er nu nodig om onze relatie te laten opbloeien en samen gelukkig te zijn?"

De 3 in 1 oplossing
Gedrag en communicatie zijn op een krachtige en effectieve manier te veranderen, mits je de patronen achter je gedrag en communicatie herkent.

Wij bieden jullie daarvoor onze krachtige 3-traps raket aan:

 1. Relatiereading
 2. Communicatieverbetering in je relatie
 3. Opruimen van conflicterende gedragspatronen en belemmerende overtuigingen

De effectiefste oplossing én aanpak is de combinatie van de 3 stappen. Dan los je alle problemen, die een gelukkig relatie in de weg staan in één keer op.

Met deze succesvolle aanpak loopt het in korte tijd weer soepel en plezierig tussen jullie beiden. Doe dit in je huidige relatie; je hebt niet zomaar voor elkaar gekozen!

Stap 1: Relatiereading
Start met een relatiereading om snel helder te hebben wat er echt speelt en wat de werkelijke oorzaken achter jullie relatieproblemen en obstakels zijn.
De sessie geeft een exact beeld van jullie relatie en toont de dieperliggende oorzaken van de relatieproblemen. Jullie krijgen inzicht in de persoonlijke thema’s en zien hoe die een gelukkige relatie in de weg staan. We geven een aantal belangrijke tips op maat, waarmee jullie zelf direct al verbeteringen kunnen realiseren. Op het einde van de reading vatten we jullie thema’s samen en bepalen in overleg met jullie de vervolgstappen.

Lees meer >>>

Stap 2: Communicatieverbetering in je relatie
In 1 à 2 sessie(s) leren we jullie op een respectvolle en heldere manier met elkaar te communiceren. Dat gaat véél verder dan ‘alleen maar praten’. We reiken jullie op een interactieve manier met communicatie-tools en korte effectieve oefeningen de noodzakelijke handvatten aan. Jullie ontdekken en ervaren zo de belangrijkste oplossingen voor jullie communicatie-problemen en hindernissen. Er ontstaat meer inlevingsvermogen en begrip voor de ander; én jullie communicatie verloopt veel soepeler, empathischer en plezieriger.

Lees meer >>>

Stap 3: Opruimen van conflicterende gedragspatronen en belemmerende overtuigingen
In slechts enkele individuele sessies worden de oorzaken van de conflicterende gedragspatronen opgelost. We helpen je met het opruimen en omzetten van de onderliggende belemmerende overtuigingen en gedachten. Die worden in korte tijd effectief omgezet in positieve en verruimende overtuigingen. De negatieve triggers zijn daarmee voorgoed verdwenen. Je zit lekkerder in je vel en kunt je gevoelens respectvol naar de ander uiten. De relatie met je partner loopt nu veel beter en is leuker.

Lees meer >>>

Uiteraard kun je ook kiezen voor alleen stap 1, 2 of  3.

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Heb je relatieproblemen en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je verder in Nederland, dan ben je ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

Geïnteresseerd in de krachtige 3 in 1 aanpak?
Neem contact met ons op.

 • Communiceer in je relatie

  Loopt de communicatie binnen je relatie stroef en ontstaan er steeds weer relatieproblemen? Wij leren je effectief communiceren op een respectvolle en leuke manier; daarmee los je de relatieproblemen op. Zo creëer je weer een succesvolle en gelukkige relatie.

 • Conflicterende patronen

  Je komt snel op de goede koers. Via een kort en effectief traject ruim je de conflicterende gedragspatronen op en breng je de relatie weer in balans. De krachtige oplossing voor relatieproblemen!

 

Reacties van klanten:

“Jullie zijn geweldig. Ik begrijp nog steeds niet hoe jullie het voor elkaar hebben gekregen, maar we zijn hartstikke happy en gelukkig met elkaar.”

“Eindelijk snap ik waarom mijn vrouw altijd zo reageerde. Ze had het bij het rechte eind. Mijn ogen zijn open gegaan.”

“Er is een enorme rust in onze relatie ontstaan. We kunnen elkaar recht in de ogen kijken en echt zien wie we zijn.”