Burn-out oplossen

Herstel snel en definitief van burn-out.
Je wilt van je burn-out af en weer lekker in je vel zitten. Genieten van je leven en leuke dingen doen. Dan ben je hier op het juiste adres. Zonder wachtlijst, je in korte tijd weer veel beter voelen. Dat bieden wij jou!

Met onze persoonlijke ondersteuning los je gericht en effectief je burn-out op. Je pakt met positieve energie de draad weer op.
Je merkt dat je anders naar situaties kijkt en neemt de regie voor je leven weer in eigen hand.
Snel en definitief herstel je van je burn-out en ervaart weer rust, tijd en ruimte!

Doorgaan en doorgaan en ……….
Langzaam merkte je dat alles steeds stroever ging, veel meer energie kostte dan voorheen, totdat het echt niet meer ging. MAAR je voelt je nog steeds onmisbaar én moet dus doorgaan. Doorgaan met werken, doorgaan met zorgen voor je gezin, én doorgaan met zorgen voor anderen. Je kunt geen ‘Nee’ zeggen en je wilt het liefste dat alles perfect is, bij voorkeur zonder fouten, want je mag niet falen. Het is echter 5 vóór 12 en je dreigt uit te vallen door stress en burn-out verschijnselen.
Nu is het dus echt tijd om aan de bel te trekken voor professionele hulp, voor het oplossen van je burn-out.

Investeren in jezelf
Het herstelproces van de burnout start op het moment dat jij jezelf bewust de toestemming geeft om te investeren in jezelf. Dat houdt in:

 • Goed voor jezelf zorgen
 • Je basisbehoeften vervullen
 • Voldoende rust nemen en ontspannen
 • Alles wat negatieve energie oproept vermijden
 • Je levensstijl zo stressvrij mogelijk maken
 • En vooral GOED luisteren naar je lichaam!

Wie ben ik, wat wil ik en wat houdt me tegen?
Bij een burnout is er een sterke behoefte aan een zinvolle levensbesteding met tevredenheid over jezelf en je leven. Die ontstaat wanneer je geleid wordt door je: passie, intuïtie, verbeeldingskracht.

Je hebt belangrijke levensvragen zoals:

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik in het leven?
 • Wat houdt mij nog tegen om zo te zijn?

Er is de noodzaak om zaken anders aan te pakken:

 • Je prioriteiten bijstellen
 • Je eigen grenzen respecteren en die ook duidelijk aan de omgeving aangeven.

Wat veroorzaakt de burn-out?
Je zult zeggen: door de werkdruk, of door de hobbels in mijn relatie en gezin, of andere externe factoren ben ik zo uitgeput. Werk- en privéomstandigheden lijken de burn-out te veroorzaken. En inderdaad die situaties vormen de trigger, maar de echte oorzaak zit dieper, namelijk in jezelf. Dat is ‘waarom’ je zo reageert op die trigger.

Vaak merk je dat één of meerdere van de onderstaande patronen in jou actief zijn.

 • Perfectionisme
 • Geen ‘nee’ kunnen of durven zeggen
 • Controle drang
 • Te groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Altijd maar doorgaan, zelfs als je ziek bent
 • Negatief zelfbeeld
 • Faalangst of onzekerheid.

Deze patronen zijn in het verleden ontstaan door bepaalde gebeurtenissen en ervaringen. Ze zijn terug te herleiden naar beperkende gedachten, trauma's, relatie met je ouders en familie, pesten, angsten en onzekerheden. En juist deze patronen zijn de echte veroorzakers van je burn-out.
Wees gerust, ze zijn op een makkelijke en aangename manier voorgoed op te lossen. Voorwaarde is wel de juiste deskundige aanpak! En die vind je bij ons.

Wij zijn ervaringsdeskundigen en weten dus precies wat je meemaakt én waar je behoefte aan hebt. Wij weten wat wél en wat niet werkt en hebben hier onze uiterst effectieve aanpak en methoden voor ontwikkeld. Daarmee los je in 4 tot 6 weken je burnout en de bijbehorende klachten op. Je wordt wie je wérkelijk bent en kunt kiezen voor een nieuwe levenskoers.

Kort en effectief traject
Vaak wordt gedacht dat voor herstellen van een burnout een intensief en langdurig begeleidingstraject nodig is. Het tegendeel is waar. Met onze deskundige aanpak halen we in de intakesessie de oorzaken van jouw burn-out boven tafel en starten met het oplossen van deze oorzaken. Al na enkele sessies voel jij je aanmerkelijk rustiger. Je beschikt over meer energie en kunt makkelijker met situaties omgaan.

In slechts 6 sessies ruim je het merendeel van jouw chronische stressfactoren op en zet ze om in positieve overtuigingen en gedachten. Dit levert je extra energie, plezier en levensgeluk op. En dat is blijvend!

Onze werkwijze
In de burnout coaching werken we heel secuur aan het oplossen van de werkelijke oorzaken van je burn-out. Vanuit onze specialisatie en deskundigheid doen we dat op een veilige en vertrouwde manier, waarna de oorzaken definitief zijn opgelost.

We starten vooraf met een vrijblijvend, telefonisch kennismakingsgesprek, inclusief een kleine gratis intake. Je merkt dan direct of er een ‘klik’ is en of onze aanpak bij jouw wensen past.

Géén wachttijden of lange intakelijsten met vermoeiende vragen. We gaan direct aan de slag met je herstel en dat geeft energie.

Kosten / vergoeding
Werkgevers betalen meestal de kosten voor een burn-outbehandeling voor hun medewerkers. Op verzoek van jouw werkgever houden we een intakesessie en maken een offerte tegen het zakelijke tarief van € 130,- per uur, exclusief BTW. Na de goedkeuring van je werkgever starten we direct met het traject.

Ben je ZZP-er of particulier, dan geldt het particuliere tarief van € 70,- per uur. (Dit is inclusief BTW).
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-
In de meeste gevallen zijn er 6 sessies nodig. Hierin bereik je héél veel!
Jouw investering bedraagt daarmee: € 840,-

Wil je van je burn-out af, en weer lekker in je vel zitten?
Neem contact met ons op.

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Heb je last van stressklachten of een burn-out en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je elders in Nederland, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

 

Reacties van klanten:

“Ik had niet gedacht dat ik na de burnout me zo snel weer beter zou voelen. Bedankt!”

“Het gaat prima met me. Ik heb weer veel meer energie en kan meer aan.”

“Ik heb een heel ander gevoel om mij heen. Die jas is uit. Ik heb er geen last meer van. Heerlijk!”

“Niet alleen het ‘Nee zeggen’ gaat me goed af, maar mijn collega’s accepteren dat ook.”

“Het maakt me niet meer uit wat de omgeving van mij vindt. Ik mag gewoon mezelf zijn.”