Marieke Eijkman

Ik ben: communicatietrainer, (kinder)coach en medium.

Readings zijn mijn specialisme.
Tijdens een reading geef ik vanuit een dieper én breder perspectief praktische inzichten in elk thema. Ik ‘zie’ de oorzaken van het probleem, en ik ‘zie’ de oplossingen. Je krijgt adviezen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt.

Een reading is verhelderend om meer te weten te komen over jezelf, relatie, gezin, familie, overleden dierbaren, werk en organisatie.

  • Je krijgt meer zicht op je persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen. Op relationeel vlak noem ik de verbeterpunten binnen de communicatie.

  •  Baby-en kinderreadings bieden ouders de ondersteuning bij het opgroeien en opvoeden van hun kinderen. Ik zie en voel precies wat er in het kind omgaat en geef handvatten waarmee het kind zich weer prettig voelt.
  • Een reading waarbij ik ‘contact’ maak met een overleden dierbare, is altijd een bijzondere ervaring. Die informatie vormt een dankbare aanvulling op de dierbare herinneringen die je al hebt.
  • Bij werkgerelateerde vragen ‘kijk’ ik met je mee op de werkvloer.
  • In een organisatiereading geef ik directies en managementteams inzicht in hun organisatie, de potenties en knelpunten. De reading kan zowel op locatie als in ons kantoor plaatsvinden.

Coaching
Kinderen en jong volwassenen coach ik in de omgang met hun hooggevoeligheid en overgevoeligheid.

Huis energetisch zuiveren
Soms hebben mensen last van entiteiten in hun woning. Door het huis energetisch te zuiveren, haal ik die entiteiten en negatieve energieën weg. Ze blijven daarmee ook voorgoed weg. Het woongenot neemt toe en de kinderen slapen weer lekker.

Mijn achtergrond
Na mijn HBO studie docent 2e graad HaTex, ben ik werkzaam geweest als manager in de modebranche.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd als NLP communicatietrainer / coach.
In 2006 ontdekte ik mijn talent als medium. Sindsdien heb ik mij verder ontwikkeld in het geven van readings in combinatie met NLP.