Een nieuwetijdskind is heel normaal

Waarom gedraagt mijn kind zich zo vreemd?
Er zijn steeds meer kinderen die zonder medisch aanwijsbare reden niet lekker in hun vel zitten. Vaak kunnen zij ‘dingen’ waarnemen die hun omgeving niet kan zien. Bijvoorbeeld: overleden personen of dieren, energieën in huis, ervaringen uit vorige levens. Een deel van deze kinderen vertoont gedragsproblemen, die lijken op ADHD of autisme. Ouders, leerkrachten en ook artsen weten daar soms geen raad mee.

Als ouder vraag jij je wellicht af:

  • “Waarom gedraagt mijn kind zich zo vreemd?
  • “Waar komen die klachten vandaan?
  • “Hoe lossen we ze op de juiste manier op, zodat mijn kind weer happy is?”

Diagnose: Het is een nieuwetijdskind!
Vaak is er al een leger aan medische specialisten geconsulteerd, die helaas niet de ware oorzaak ontdekken. Qua hulp bieden zij meestal niet meer dan medicatie, zoals Ritalin; wat natuurlijk niet echt de oplossing is.
Hadden de artsen en psychologen de juiste diagnose gesteld: “Het is een nieuwetijdskind”  én wisten zij hoe je zo’n kind het beste begeleidt, dan was het probleem zo opgelost en zat je kind weer lekker in zijn vel.

Begeleiding van nieuwetijdskinderen
Als deskundige begeleiders op dit vakgebied weten wij exact wat er in je kind omgaat en waar het mee worstelt. Wij begeleiden je kind, zodat het in korte tijd weer goed in zijn vel zit! Vanuit onze specialisatie in de spirituele en communicatieve omgang met kinderen en volwassenen, begrijpen wij je kind en voelen precies aan wat er speelt. Bovendien zijn wij in staat om “dieper” in je kind te ‘kijken’ en daarmee de ware oorzaak naar boven te halen. Vervolgens helpen wij jullie met de oplossingen zodat jouw kind weer gelukkig is.

Dit doen wij in de vorm van een reading. Die is te combineren met persoonlijke begeleiding in:

  • de omgang met de paranormale begaafdheid
  • het leren afschermen van negatieve energieën
  • het oplossen van angsten en onzekerheden.

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn 1 à 2 sessies nodig.
Een readings- / begeleidingssessie duurt 1,5 uur.
Het uurtarief is: € 70,-
Je kosten liggen daarmee tussen: € 105,- en € 210,--

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Ben je op zoek naar begeleiding van je (nieuwetijds)kind en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je elders in Nederland, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

Wil je dat je kind weer lekker in zijn vel zit?
Neem contact met ons op.