Huis energetisch zuiveren en reinigen

 • In 1,5 uur je woning energetisch gezuiverd en vrij van entiteiten
 • Weer rustig en ontspannen wonen
 • Genieten van je rust
 • Lekker slapen!

Heb je last van entiteiten in je woning? Dan herken je vast wel één van de volgende uitspraken:

“Het is net of er hier in huis iemand langs mij heen loopt, maar ik zie niemand. Ik heb het gevoel dat die ‘persoon’ er wel steeds is.”

“We wonen net in een nieuw huis, maar kunnen onze draai niet vinden. Het is alsof er ‘iets’ of iemand op de trap en door de slaapkamers loopt. ”

“Mijn kind kijkt vaak naar het plafond en zegt dat er ‘iets’ zit. Als ik sta te koken, heb ik ook steeds het gevoel alsof er iemand achter mij staat. Ik vind het eng en mijn kinderen zijn er bang van.”

“Mijn zoontje ziet vaak ‘iets’ in zijn slaapkamer. Hij lacht en zwaait er naar.”

”Het spookt hier. Ik hoor steeds geklop, maar er is niemand in huis. Ook de buren zijn niet thuis. De geluiden komen echt uit mijn huis. Heel griezelig.”

Vrij van entiteiten en negatieve energieën
Ik maak je woning vrij van entiteiten. Die entiteiten en energieën haal ik weg en die blijven daarmee ook voorgoed weg. Vervolgens zuiver ik de woning nog extra met Palo Santo hout. Daarmee zijn dan ook de laatste negatieve energieën opgeruimd, waardoor je er weer ongestoord kunt wonen. Het energetisch zuiveren van de woning of ruimte start met een korte reading. Daarin maak ik contact met de betreffende entiteiten en energieën. Ik vertel je waarom ze hier zijn en wat hun bedoeling is.

Boodschap van overleden familieleden
Niet elke entiteit is negatief. Soms blijkt er een overleden familielid te zijn met een goede bedoeling. Die komt 'op bezoek', omdat hij of zij nog een belangrijke boodschap voor je heeft. Vaak wil diegene de nabestaanden helpen en ondersteunen.

Wanneer er sprake is van een overleden dierbare, maak ik telepathisch contact met die persoon en geef jou de boodschap door.

Het energetisch zuiveren is ook handig om:

 • Weer in een frisse woning te leven, ontdaan van de oude energieën van de vorige bewoners.
 • Een nieuwe start te maken met je nieuwe partner in je huidige woning.

Kosten:

 • Huis energetisch zuiveren / reinigen inclusief een korte reading kost: € 170,-
  Dit is inclusief reiskosten en reistijd binnen een straal van 30 kilometer rondom Cuijk. Bij een grotere reisafstand komen er kosten voor de extra reistijd en kilometers bij.
  Het energetisch zuiveren + de reading duurt: 1,5 uur.
 • Een uitgebreidere aanvullende reading is mogelijk en kost: € 65,- per uur.
 • Bij zakelijke objecten (kantoren, sportcomplexen, winkels e.d.) maken wij vooraf een offerte op basis van het zakelijke tarief.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op.

 

Reacties van klanten:

 • “Na de energetische huisreiniging door Marieke, viel er letterlijk een last van me af. Ik vond het heel fijn om te weten dat de energie in huis, mijn overleden vader was. Door de boodschap die hij voor mij had, ben ik eindelijk mijn schuldgevoel kwijt.”
   
 • “Ik merkte tijdens de sessie al direct dat het rustig werd in huis. We kunnen nu over de trap lopen, zonder het gevoel te hebben, dat we ‘iets’ weg moeten duwen. De gang is echt leeg!”

 • “Onze kinderen slapen weer heerlijk ontspannen de hele nacht door. We hoeven er ‘s nachts niet meer uit om ze rustig te maken. Zalig, wat een luxe!”

 • “De overleden soldaten uit de oorlog, die we ’s nachts op de zolder hoorden lopen, zijn inderdaad weg.” Ik ben ‘s avonds niet meer bang als ik alleen thuis ben.”

 • “Vrij in mijn eigen huis! Marieke enorm bedankt.”