Huis energetisch zuiveren en reinigen

Je merkt dat het thuis op bepaalde plaatsen niet ‘lekker’ voelt. Met de sfeer is iets mis. Er hangt iets in de lucht wat niet prettig is, maar je krijgt dit zelf niet weg. Je hebt sterk het gevoel dat er entiteiten of negatieve energieën in je huis wonen én wilt die graag kwijt.
Het is mijn specialisme om ze weg te halen en je huis energetisch te reinigen en zuiveren. Daarna kun je weer heerlijk en ontspannen wonen én slapen in je eigen huis.

 • In 1,5 uur is je woning energetisch gezuiverd en vrij van entiteiten
 • Je kunt weer rustig en ontspannen wonen
 • Genieten van je rust én je huis.
 • En natuurlijk: lekker slapen!

Zijn er entiteiten of vervelende energieën in je woning? Dan herken je vast wel één van de volgende situaties:

“In de gang voel ik steeds hoe iemand vlak langs mij heen loopt, maar ik zie niemand. Toch heb ik het gevoel dat die ‘persoon’ er continu is.”

“We wonen sinds kort in een nieuw huis, maar kunnen onze draai niet vinden. Het is alsof er ‘iets’ of iemand op de trap en door de slaapkamers loopt. ”

“Tijdens het koken heb ik steeds het gevoel dat er iemand achter mij staat. Ik vind het eng dat iemand mij ziet, die ik niet kan zien.”

“Mijn zoontje ziet vaak ‘iets’ in zijn slaapkamer. Hij lacht en zwaait er naar.”

“Er hangt continu een zware energie in onze woonkamer en die blokkeert mij. Ik krijg die energie niet weg, ook al heb ik vaak de ramen open. Niets helpt.”

Wat is een entiteit?
Een entiteit is meestal een ziel van een overleden persoon. Die nog niet weet, of niet accepteert dat hij geen menselijke lichaam meer heeft. ‘Die persoon’ probeert hier op aarde ‘gewoon’ door te leven, terwijl dit niet meer zijn plek is. Deze aardgebonden ziel probeert op de oude manier contact te maken met zijn leefomgeving. Wil nog lekker in zijn huis wonen en zitten op zijn favoriete plekje op de bank. Uitgerekend op de plek waar jij nu zit en dat geeft energetische bonje. Je voelt een rare onprettige energie, omdat die ziel probeert jou weg te duwen. Jij zit immers op zijn plek.

Boodschap van overleden familieleden
Niet elke entiteit is negatief. Er zijn ook veel positieve entiteiten, die juist een goede bedoeling hebben. Zo kan de ziel van een overleden familielid bij jou 'op bezoek komen', omdat hij of zij nog een belangrijke boodschap of informatie voor je heeft. Vaak wil diegene jullie helpen en ondersteunen bij bepaalde situaties of issues in jullie leven.

Wanneer er sprake is van een overleden dierbare, maak ik telepathisch contact met die persoon en geef door wat diegene je wil vertellen. Daarna gaat deze ziel vanzelf weer terug naar de hogere lichtdimensie waar die woont.

Vrij van entiteiten en negatieve energieën
Aangezien ik gespecialiseerd ben in het contact maken met dit soort energieën en entiteiten, kan ik je precies uitleggen waarom ze bij jou zijn en wat hun bedoeling is. Dat doe ik in de vorm van een reading.

Vervolgens maak ik je woning vrij van de aardgebonden entiteiten en energieën. Dat is blijvend, want ik stuur ze naar de lichtdimensie. Dat is de rustplek waar de zielen van overleden mensen uiteindelijk altijd naar toe gaan. De zielen die ik daar naar toe breng weten nu dat ze op de juiste plek zijn. Ze komen niet meer bij jou terug en kunnen je dus ook niet meer ‘lastig’ vallen.

Als laatste zuiver ik je woning nog extra met Palo Santo hout. Daarmee zijn dan ook de eventuele laatste sporen van negatieve energieën opgeruimd, waardoor je er weer ongestoord kunt wonen.

Het energetisch zuiveren en reinigen is ook verstandig om te doen, wanneer je:
Weer in een frisse woning wilt leven, ontdaan van de oude energieën van de vorige bewoners. Of een nieuwe start wilt maken met je nieuwe partner in je huidige woning.

Kosten:

 • Huis energetisch zuiveren en reinigen inclusief een korte reading kost: € 185,-
  Dit is inclusief reiskosten en reistijd binnen een straal van 30 kilometer rondom Cuijk.
 • Bij een grotere reisafstand komen er kosten bij voor de extra reistijd en kilometers. Ik werk tot een maximale reisafstand van 80 km rondom Cuijk. Zie hieronder de kostentabel:

  Afstand tussen Cuijk en jouw adres:     Kosten energetisch zuiveren:
    0 - 30 km                                                       € 185,-
  30 - 40 km                                                       € 202,-
  40 - 60 km                                                       € 236,-
  60 - 80 km                                                       € 271,-

 • Het energetisch zuiveren inclusief de reading duurt: 1,5 uur.
  Een uitgebreidere aanvullende reading is mogelijk en kost: € 70,- per uur.
 • Bij zakelijke objecten (kantoren, sportcomplexen, winkels e.d.) maak ik vooraf een offerte op basis van het zakelijke uurtarief.

Telefonische reading
Soms is het zuiveren van je huis helemaal niet nodig. Je hebt dan last van een negatieve energie die lijkt op een entiteit. In werkelijkheid zit er niets, maar loop je tegen je eigen energie aan. Waarschijnlijk speelt er een probleem in je privéleven of werk, waar je niet uitkomt. Dit thema kan ik voor jou tijdens een telefonische reading aanpakken en oplossen. Een telefonische reading kost € 70,-
Twijfel je of er entiteiten in je huis zijn, bel me vrijblijvend voor meer informatie!

Wil je graag weer lekker en ontspannen wonen én slapen in je eigen huis?
Neem contact met Marieke op.

 

Reacties van klanten:

 • “Na de energetische huisreiniging door Marieke, viel er letterlijk een last van me af. Ik vond het heel fijn om te weten dat de energie in huis, mijn overleden vader was. Door de boodschap die hij voor mij had, ben ik eindelijk mijn schuldgevoel kwijt.”
   
 • “Ik merkte tijdens de sessie al direct dat het rustig werd in huis. We kunnen nu over de trap lopen, zonder het gevoel te hebben, dat we ‘iets’ weg moeten duwen. De gang is echt leeg!”

 • “Onze kinderen slapen weer heerlijk ontspannen de hele nacht door. We hoeven er ‘s nachts niet meer uit om ze rustig te maken. Zalig, wat een luxe!”

 • “De overleden soldaten uit de oorlog, die we ’s nachts op de zolder hoorden lopen, zijn inderdaad weg.” Ik ben ‘s avonds niet meer bang als ik alleen thuis ben.”

 • “Vrij in mijn eigen huis! Marieke enorm bedankt.”