Vrij van nare herinneringen aan incest, seksueel misbruik en verkrachting

Het is heel wrang als je door een oom, buurman, of vriend van je ouders seksueel bent misbruikt of verkracht. Nog heftiger voelt het als je vader zijn handen niet thuis kon houden en incest met je pleegde. Hoe is het mogelijk dat degene, die van jou houdt en je hoort te beschermen, je dit aandoet?

En dan moest je ook nog beloven om “niemand het te vertellen!” De opgelegde zwijgplicht zorgde ervoor dat je jarenlang met een pijnlijk geheim eenzaam rondliep en bij niemand je verhaal en emoties kwijt kon.

Wanneer je na jaren ‘het’ eindelijk durft te vertellen, gelooft de omgeving je niet. Je krijgt te horen dat je het verzint of liegt. Sommige mensen zeggen: “je zult het zelf wel hebben uitgelokt.” Of komen met onterechte verwijten, zoals: “Jij bent de oorzaak dat papa en mama nu ruzie hebben.” De omgeving geeft je er zo nog een fors schuldgevoel bovenop, terwijl jij het slachtoffer bent. Dat voelt uiterst onrechtvaardig én maakt je machteloos.

Misschien ben je één van die misdienaars, die in de kerk door een gefrustreerde geestelijke werd betast en misbruikt, puur voor zijn eigen lusten. Of ben je één van de jonge sporters waar de trainer zich jarenlang aan heeft vergrepen. Wat er ook is gebeurd, de misbruiker, verkrachter, of incestpleger neemt meestal géén verantwoordelijkheid voor zijn daden én jij zit voor de rest van je leven opgescheept met de gevolgen.

Wellicht herken je één van de volgende uitspraken:

 • “Steeds weer dat vreselijke gevoel van die machteloosheid.”
 • “Ik heb nog steeds angst voor wat hij met me kan doen.”
 • “Ik voel me helemaal verstijfd en verkrampt als ik denk aan toen.”
 • “Wanneer ik in ruimtes ben die me herinneren aan vroeger, waar het gebeurde, voel ik weer die ongrijpbare angst. Ik wil weg, maar kan niet.”
 • De angst dat het weer kan gebeuren: “Ik moet op mijn hoede zijn.”
 • “Het gevoel dat het aan mij ligt, dat het door mij kwam. Het is mijn schuld.”
 • “De pijn van het niet geloofd worden. Een ander weet niet wat ik heb meegemaakt.”
 • “Op veel momenten leef ik in een gevangenis.”
 • “Het doet pijn nergens bij te horen.”
 • “Hoewel ik weet dat de dader al jaren dood is, blijf ik bang voor hem.”
 • “Tijdens het vrijen met mijn partner, sluit ik altijd mijn gevoelens af, om het maar niet te hoeven voelen.”

Incest, seksueel misbruik en verkrachting zijn uiterst pijnlijke ervaringen, die je diep raken. Ze veranderen je leven ingrijpend, want je eigen identiteit en intimiteit zijn beschadigd.
Wanneer je zoiets ingrijpends hebt meegemaakt, hoe verwerk je dat? Lukt je dat alleen?

Gelukkig is er een snelwerkende en effectieve oplossing
De pijnlijke herinneringen en de heftige emoties zijn volledig te verwerken en op te lossen. Gelukkig kan dat op een effectieve manier in een kort traject. Je wordt daarmee degene, die je diep van binnen bent, en kunt weer volop genieten van je leven.

Bij ons hoef je niet je hele verhaal te vertellen en alles opnieuw te beleven. Wij helpen je om alle angsten, zelfverwijten en verdriet op te lossen. Op comfortabele wijze verdwijnen deze onverwerkte emoties volledig. Dankzij onze effectieve en snelwerkende aanpak ben je voorgoed bevrijd van de belastende gevoelens! Je voelt je weer veilig, waar je ook bent. Je zelfverzekerdheid en vertrouwen zijn volledig terug en je durft weer openlijk met anderen te praten.

Ongeacht hoe lang je al met de herinneringen rondloopt, of hoe groot de angst ook is, onze oplossing werkt in elke situatie!

 • In 4 tot 6 sessies ben je definitief bevrijd van je pijnlijke herinneringen én heftige emoties
 • Snelwerkend en uiterst effectief
 • Op veilige en ontspannen wijze
 • Geschikt voor volwassenen én kinderen.

 Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn tussen de 4 en 6 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 130,-
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 520,- en € 780,-

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Heb je hulp nodig bij de verwerking van herinneringen aan incest, seksueel misbruik of verkrachting en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je elders in Nederland, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op

 

Reacties van klanten:

“Ik voel me opgelucht. De angst voor hem is eindelijk weg.”

“Ik voel mij weer overal veilig.”

“Ik was mijn hele leven bang voor hem, maar nu voel ik pas echt dat het voorbij is.”

"Mijn leven begint weer opnieuw, ik bloei op en dat is geweldig! Deze kans neemt niemand mij meer af!!!!!”

“Het is bijzonder dat, al heb je zoals ik aan het begin van je leven flinke trauma's opgelopen en deze heel diep weggestopt, bijna 60 jaar lang, er altijd nog een mogelijkheid is om er wat aan te doen. Je moet er wel voor open staan! Het werkt!!!!