Vrij van nare herinneringen aan incest, seksueel misbruik en verkrachting

Elke seksuele ervaring die je wordt opgedrongen is pijnlijk en vernederend. Het maakt niet uit of dat seksueel misbruik, incest of verkrachting is, ze raken je diep. Ze veranderen je leven ingrijpend, want je eigen identiteit en intimiteit zijn beschadigd. Hoe verwerk je dat? En lukt je dat alleen?

Als specialisten op het gebied van angst- en traumaverwerking weten wij precies wat je doormaakt. Dat het belangrijk voor je is om in een veilige omgeving je herinneringen de juiste plek te geven, zodat je merkt dat de angstige en pijnlijke gevoelens verdwijnen.

Wij helpen je graag op een veilige en vertrouwde manier de gebeurtenissen te verwerken. Dit doen we op deskundige en respectvolle wijze in korte tijd. Je merkt dan dat de herinneringen je niet meer raken. Sinds lange tijd voel jij jezelf weer echt vrij en veilig én dat is blijvend!

…. Hoe het begon…..
Plotseling gebeurde het, zonder dat je het wilde. Je kon niet ontsnappen, aan de man die uitgerekend jou moest hebben. Die jou dwong tot seks, terwijl je misschien nog niet eens wist wat dat was. Misschien was het een oom, buurman, of vriend van je ouders die jou ongevraagd betastte. Die vervolgens je seksueel misbruikte of zelfs verkrachtte.

Hoe vreemd en onwezenlijk voelde het toen je vader zijn handen niet thuis kon houden en incest met je pleegde. Je vroeg jezelf vaak af: “Hoe is het mogelijk dat uitgerekend degene, die van mij houdt en mij hoort te beschermen, mij dit aandoet?”

En dan moest je hem ook nog beloven om “het niemand te vertellen!” De opgelegde zwijgplicht zorgde ervoor dat je jarenlang eenzaam rondliep met een pijnlijk geheim en bij niemand je verhaal en emoties kwijt kon.

Wanneer je na jaren van eenzaamheid ‘het’ eindelijk durft te vertellen, gelooft de omgeving je niet. Je krijgt te horen dat je het verzint of liegt. Sommige mensen zeggen: “je zult het zelf wel hebben uitgelokt.” Of komen met oneerlijke verwijten, zoals: “Jij bent de oorzaak dat papa en mama nu ruzie hebben.” De omgeving geeft je er zo nog een fors schuldgevoel bovenop, terwijl jij het slachtoffer en niet de dader bent. Dat is én voelt uiterst onrechtvaardig. Het maakt je machteloos.

Net als de misdienaars die door een geestelijke werden betast en misbruikt. Of die jonge sporters waar de trainer zich jarenlang aan vergreep.

Wat er ook is gebeurd, de dader neemt meestal géén verantwoordelijkheid voor zijn daden én jij zit voor de rest van je leven opgescheept met de kwellende herinneringen en pijnlijke gevoelens.

Het achtervolgt je steeds
De gevolgen kunnen zijn dat je nog altijd angst hebt voor wat hij met je kan doen. Jezelf helemaal verstijfd en verkrampt voelt als je denkt aan toen. In ruimtes die je herinneren aan vroeger waar het gebeurde, voel je weer die ongrijpbare angst. Je wilt weg, maar dat kan niet. Steeds is er die angst dat het weer kan gebeuren: “Ik moet op mijn hoede zijn.” 

De mensen in je omgeving geven je het gevoel dat het aan jou ligt, dat het door jou kwam. Daardoor geef je jezelf de schuld. De anderen beseffen niet wat je hebt meegemaakt. Op veel momenten leef je in een gevangenis en voelt de pijn nergens bij te horen. Hoewel je weet dat de dader al jaren dood is, blijf je bang voor hem. De herinnering achtervolgt je nog steeds.

Tijdens het vrijen met je partner, sluit je jouw gevoelens af, om ‘de oude pijn’ maar niet te hoeven voelen.

Gelukkig is er ook voor jou een veilige en effectieve oplossing
Jouw pijnlijke herinneringen en belastende emoties zijn volledig te verwerken en op te lossen. Dat gebeurt op een effectieve manier in een veilig traject. De oplossing waar je al jaren naar op zoek bent. Je wordt daarmee degene, die je werkelijk diep van binnen bent, en kunt weer volop genieten van je leven.

Bij ons hoef je niet je hele verhaal te vertellen en alles opnieuw te beleven. Wij helpen je om alle angsten, zelfverwijten, verdriet en boosheid op te lossen. Op comfortabele wijze verdwijnen deze onverwerkte emoties volledig. Dankzij onze effectieve en snelwerkende aanpak ben je voorgoed bevrijd van de belastende gevoelens! Je voelt je weer veilig, waar je ook bent. Jouw zelfverzekerdheid en vertrouwen zijn volledig terug en je durft weer openlijk met anderen te praten over wie jij bent en wat er is gebeurd.

In jouw relatie kun jij je overgeven aan de intimiteit met je partner en volledig op die ander vertrouwen. 

Ongeacht hoe lang je al met de belastende herinneringen rondloopt, ongeacht hoe groot de angst, het verdriet of machteloosheid ook is, onze oplossing werkt in elke situatie!
Op veilige en ontspannen wijze ben je definitief bevrijd van je pijnlijke herinneringen én heftige emoties. Onze deskundige aanpak is snelwerkend en uiterst effectief. Geschikt voor volwassenen én kinderen.

Het is zonde om jezelf nog langer te moeten kwellen met de last van de oude gevoelens. Geef jezelf dat ó zo belangrijke cadeau om die zware rugzak voorgoed leeg te maken én vrij te zijn. Wij gunnen het je met heel ons hart!

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn tussen de 4 en 6 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-.
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 560,- en € 840,-.

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Heb je hulp nodig bij de verwerking van herinneringen aan incest, seksueel misbruik of verkrachting en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je elders in Nederland, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

Wil jij je weer veilig en vrij voelen, en volledig genieten van je leven? 
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Reacties van klanten:

“Ik voel me opgelucht. De angst voor hem is eindelijk weg.”

“Ik voel mij weer overal veilig.”

“Ik was mijn hele leven bang voor hem, maar nu voel ik pas echt dat het voorbij is.”

"Mijn leven begint weer opnieuw, ik bloei op en dat is geweldig! Deze kans neemt niemand mij meer af!!!!!”

“Het is bijzonder dat, al heb je zoals ik aan het begin van je leven flinke trauma's opgelopen en deze heel diep weggestopt, bijna 60 jaar lang, er altijd nog een mogelijkheid is om er wat aan te doen. Je moet er wel voor open staan! Het werkt!!!!