Coachtechnieken & -methoden

Aanpak
Onze coach-aanpak is gebaseerd op internationaal gehanteerde en geaccepteerde methoden en technieken. Wij zijn gespecialiseerd in deze technieken en hebben ze bovendien verfijnd en aangevuld met zelfontwikkelde technieken.

Combinatietechniek
Wij werken met een combinatie van EMDR, NLP, Familie- en organisatieopstellingen en EFT. De technieken zijn door ons uitgebreid en met elkaar samengevoegd. Ze werken als samenvoeging aanmerkelijk beter dan wanneer ze afzonderlijk worden ingezet.

Onze unieke combinatietechniek is daarmee nog krachtiger, effectiever én sneller dan de gangbare technologieën.

De methode werkt op meerdere bewustzijnslagen en heeft een enorme diepgang. Het effect is merkbaar op alle levels: missie, identiteit, overtuigingen, capaciteiten gedrag en levensomstandigheden. In onze aanpak streven we altijd naar de balans tussen lichaam – geest – ziel.

Per afzonderlijke techniek volgt hieronder een korte uitleg:

EMDR
EMDR is een kortdurende en prettige therapievorm, om nare ervaringen te verwerken. Is uiterst effectief bij ondermeer stress, angsten en fobieën, trauma’s, emotionele en lichamelijke pijn. Ook wanneer iemand last heeft van een negatief zelfbeeld biedt EMDR de oplossing.

Lees meer >>>

NLP
NLP geeft snel en praktisch inzicht in succes, maar ook in de dieperliggende oorzaken achter een probleem, thema of vraagstelling. Het is tevens een veranderingsmethodiek, die jou de handvatten aanreikt om je leven zo in te richten als jij dat wilt. NLP biedt je de mogelijkheid om effectiever met anderen te communiceren.

EFT
EFT is een uiterst snelle en vriendelijke manier om af te komen van angsten, woede, schuld, verdriet, traumatische ervaringen, beperkende gedachten (zoals ‘Beren op je pad zien’).

Familieopstellingen en organisatieopstellingen
Een opstelling maakt zichtbaar wat onzichtbaar is. Wanneer iemand het gevoel heeft ergens in vastgezogen te worden waar hij geen invloed op heeft, dan biedt een opstelling een goede uitkomst. Vanuit de getoonde dynamiek wordt de oplossing gecreëerd, die het systeem weer in balans brengt. Deze oplossing werkt voor jou door in je levenssituaties.