Verwerk snel en pijnloos je traumatische bevalling

 • In 1 à 2 sessies ben je geheel bevrijd van je traumatische bevalling
 • Geen last meer van nare herinneringen
 • Je hebt het echt een plekje gegeven
 • Met plezier en trots kijk je terug op de bevalling.

De bevalling loopt anders
Je bent 9 maanden zwanger en uitgeteld. Vanaf de spreekwoordelijke ‘roze wolk’ denk je blij en gelukkig aan de komende bevalling en verwacht dat die net zo voorspoedig verloopt als bij je vriendinnen.

Dan blijkt het ineens heel anders te gaan. Tijdens de bevalling gaat er iets mis, waardoor je enorm schrikt en bang bent om je kindje te verliezen.
Uiteindelijk is alles goed gekomen en je baby is kerngezond. Je geniet volop van het nieuwe leventje, maar toch blijven de angstige momenten van de bevalling op je netvlies zitten. Zo ging het ook bij de moeder in de onderstaande situatie.

De placenta is losgelaten
"Op aanraden van de verloskundige ga ik met spoed naar het ziekenhuis, want de bloeddruk is te hoog. De gynaecoloog maakt een echo en zegt: ”De placenta is losgelaten.” Direct slaat bij mij de paniek toe. Dan blijkt het operatieteam niet aanwezig te zijn en moet ik lang wachten tot het zover is.Steeds weer komt de gedachte: "schiet eens op, straks is mijn baby dood.” Het wachten lijkt uren te duren."
Eindelijk start de operatie met de keizersnede. Voor mijn gevoel gaat de bevalling te snel. Na de operatie ben ik nog verdoofd en kan ik mijn kindje niet aanraken. Tot mijn verdriet merk ik, dat ik de geboorte niet bewust heb meekunnen maken. Ik heb ook gemist om mijn kind zelf het eerste flesje te geven en de eerste luiers te verschonen."

Tijdens zo’n traumatische gebeurtenis ontstaan er heftige paniekgedachten met schuld- en angstgevoelens, die na de bevalling jarenlang blijven rondspoken, zoals:

 • "Ik ben bang dat mijn kind overlijdt, omdat ik niet goed pers."
 • "Alles heb ik er aan gedaan, alle medische adviezen opgevolgd, en toch een te hoge bloeddruk."
 • “Ik ben teleurgesteld in mijn lijf, omdat het mij in de steek liet."
 • “Door mijn schuld was mijn dochter bijna dood."
 • "Ik voel nog steeds de angst, dat als we langer hadden gewacht, ons kind was overleden."
 • "Ik had het zelf niet meer in de hand."
 • "Ik moet het helemaal alleen doen."
 • "Ik voel me schuldig, dat mijn zoontje met de vacuümpomp ter wereld moest komen. Ik heb mijn kind te kort gedaan."

Na zo’n ervaring kan het zelfs zover gaan dat je niet meer op kraamvisite wilt. Geen documentaires over geboortes en bevallingen kunt zien. Niet over je bevalling kunt praten. Een traumatische bevalling is heel vervelend en kan je een leven lang achtervolgen.

Onze oplossing – een blijvend positief gevoel
Het goede nieuws is, dat die angstige beleving in korte tijd is te veranderen in een mooie beleving met een blijvend positief gevoel. Op een gemakkelijke en effectieve manier verwerk je bij ons de gebeurtenis. De herinnering aan de bevalling blijft uiteraard wel bestaan, maar de pijnlijke gedachten met de belastende emoties zoals paniek, angst en schuld zijn geheel verdwenen.

In 1 à 2 sessies ben je helemaal bevrijd van de nare gevoelens en gedachten. Je hebt het echt een plekje gegeven. Met plezier en trots denk je terug aan de bevalling. Dat positieve gevoel is blijvend.

Je merkt nu dat het zelfs leuk is om over de bevalling te praten, er zit niets meer in de weg. Ook het zien van een tv-documentaire over een kraamafdeling is weer mogelijk, en je gaat gewoon gezellig op kraamvisite.

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn tussen de 1 en 2 sessie(s) nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-.
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 140,- en € 280,-.

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Heb je last van de gevolgen van een traumatische bevalling en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je elders in Nederland, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op.

 

Reacties van klanten:

"Ongelooflijk zo makkelijk en snel dit gaat. Ik heb geen last meer van de nare herinneringen. Ik kijk met trots terug op deze bijzondere bevalling."

"Ik kan zonder schuldgevoel vertellen dat mijn dochtertje tijdens de bevalling bijna dood was geweest. Nu voel ik echt dat ik er niets aan kon doen, het is gewoon zo gegaan.“

"Ik voel mij weer fijn in mijn lichaam."

"Na de sessie vertelde ik de volgende dag mijn collega het hele verhaal en die zei dat heb je mij nog nooit zo ontspannen kunnen vertellen."

"Ik heb het eindelijk een plekje kunnen geven en dat voelt goed."