Babyfluisteren & kinderfluisteren - Ontdek wat er in je kind omgaat

Een babyreading of kinderreading biedt de oplossing bij vragen over:

 • Huilbaby’s
 • Slaapproblemen
 • Emoties
 • Gedragsproblemen
 • Opvoeding
 • School
 • Concentratieproblemen
 • Hooggevoeligheid
 • ADHD
 • Autisme
 • Overleden kinderen / rouwverwerking.

Wat gaat er in mijn kind om?
Een kind kan zelf vaak niet goed aangeven wat er aan de hand is. Dat wordt extra lastig wanneer er sprake is van problemen. Het frustreert jou, wanneer je zelf niet achter de oorzaak komt. Je weet nu immers niet hoe je jouw kind het beste kunt helpen.

De meeste gedragsproblemen ontstaan in gezinssituaties, bij de opvoeding en op school. Vaak zit onder de geuite emotie (zoals boosheid, angst of verdriet) een dieperliggende oorzaak. Soms speelt hooggevoeligheid daarin een rol.

Gedragsuitingen lijken soms op elkaar. Toch gaan er achter hetzelfde gedrag niet altijd dezelfde oorzaken schuil. Het is daarom voor jou belangrijk te weten “Wat is er nu werkelijk met mijn kind aan de hand?”

Zo krijg je zicht op de werkelijke oorzaak en behoefte
Als je kind nog te jong is om te praten, en er zijn slaap-, huil- of voedingsproblemen, dan ga je vaak naar een consultatiebureau. Je krijgt daar adviezen gebaseerd op hun ervaringen, maar zij weten niet precies ‘wat er in jouw kind omgaat’, en zijn zodoende niet altijd volledig in hun advies. De werkelijke oorzaak en diepere behoefte van je kind komt daarmee niet in beeld.

Bij mijn reading komt die essentiële informatie wél boven tafel en draagt bij aan de complete oplossing van het probleem.

Ook voor een kind die door een geestelijke of lichamelijke beperking niet kan praten, is baby- en kinder fluisteren een praktisch communicatiemiddel. Ik geef vanuit zijn belevingswereld en behoeften antwoord op jouw vragen. Op deze manier kan hij wel uiten wat hij ervaart, zijn vragen stellen en beter begrepen worden.

De vrouwelijke Babyfluisteraar & Kinderfluisteraar: Marieke Eijkman
Net als de babyfluisteraar Derek Ogilvie, maak ik telepathisch contact met baby’s en kinderen van alle leeftijden.
Tijdens de reading (het babyfluisteren of kinderfluisteren) zie ik exact welke oorzaak er achter het probleem zit. Ik voel precies wat er in je kind omgaat en waar het behoefte aan heeft. Ik vertaal die behoeftes in praktische adviezen op maat, én geef je de tips die jouw kind nodig heeft. Daarmee heb je alle handvatten om het probleem zelf op te lossen. Dit bespaart je veel moeite, tijd en omwegen!

Kinderreading

Op afstand contact maken
Het bijzondere van mijn werkwijze is dat ik op afstand telepathisch contact maak met je kind. Het hoeft dus niet fysiek bij de sessie aanwezig te zijn. Ik geef de voorkeur aan deze werkwijze, want het is voor ouders veel rustiger wanneer ze alléén komen. Je hoeft dus niet op je kind te letten en kunt de aandacht volledig bij het consult houden. Bovendien is bepaalde informatie niet voor kinderoortjes geschikt.

Ter geruststelling: jouw kind merkt niet dat ik mij op hem of haar afstem. Het kan gewoon thuis rustig spelen, slapen, of op school zitten.

Mijn werkwijze
Tijdens het kinder- en babyfluisteren stem ik mij af op jouw kind. Ik voel hoe het zich voelt en weet exact wat er in het hoofdje omgaat. Daarmee kom ik direct achter de werkelijke oorzaak van het probleem.
Vervolgens zie ik letterlijk de oplossing. Die resulteert in adviezen en tips waar jij als ouder meteen mee aan de slag kunt.

Een baby- of kinderreading geeft exacte informatie én de juiste handvatten voor het oplossen van de problemen. Eén sessie is meestal voldoende.

Telefonische reading
Je kunt ook kiezen voor een telefonische reading. Dit is handig als je verder weg woont, of niet de mogelijkheid hebt om naar onze praktijk te komen.
Lees meer >>>

Tijdsduur en kosten
Een baby- of kinderreading duurt: 1 uur en kost € 70,-
Mocht je na dit uur nog extra vragen hebben, bijvoorbeeld over een ander onderwerp, dan kun je de reading per kwartier verlengen.
De kosten van verlenging zijn € 17,50 per kwartier.

Wil je dat je kind weer lekker in zijn vel zit?
Neem contact met ons op.

 

Reacties van klanten:

"Onze dochter van 19 maanden at vanwege ernstige reflux helemaal niet meer. Ik vond het heel bijzonder om te zien hoe Marieke feilloos aangaf dat er een blokkade zat bij de overgang van de maag naar de darmen. Het heeft ons enorm geholpen".

Mijn zoontje heeft de stempel autisme. Het is heel bijzonder om te zien hoe Marieke op afstand contact kan maken met mijn zoontje, ze omschreef hem precies zoals hij was en legde me zijn emotie en gevoel uit! Het is heel fijn om te horen waar je hem mee kunt helpen en wat hij nodig heeft! Dit heb je als moeder soms nodig!
Linda

"Ik heb een aantal readings bij jou gedaan voor mijn zoontje, die last had van reflux en weinig sliep. Je readings hebben veel inzicht gegeven in hoe hij de dingen beleeft en ervaart. Hierdoor kon ik beter aansluiten op zijn behoeften. Ook gaf het inzicht in wat voor hem belangrijk is. Ik kreeg van jou hele concrete tips om mee aan de slag te gaan. Het gaf perspectief in een situatie die voor ons gezin heel belastend was.”
Celia