Baby- en kinderfluisteren & kindercoaching

Baby- en kinderfluisteren
Als ouder wil je weten wat er in je kind omgaat, vooral als er gedragsproblemen zijn: bij de opvoeding, in het gezin en op school. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen.

Met een baby- of kinderreading komen we direct achter de exacte oorzaak van het probleem én de behoeften van je kind. Je krijgt de handvatten waarmee je jouw kind direct zelf kunt helpen en ondersteunen. Dit bespaart je veel tijd en moeite.

Kindercoaching met EMDR
Het is heel vervelend wanneer je kind steeds bang is in het donker, daardoor niet in het eigen bed wil slapen en nachtmerries heeft.

Soms voelt een kind zich schuldig omdat de ouders zijn gescheiden: “Door mij zijn papa en mama uit elkaar.”

Wanneer je kind last heeft van extreme angst- of schuldgevoelens, is kindercoaching met EMDR super effectief. Spelenderwijs wordt het thema opgelost, en omgezet in zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Je kind zit in korte tijd weer lekker in zijn vel.

Ook bij jongvolwassenen werkt deze aanpak perfect. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van faalangst of onzekerheid, of problemen op emotioneel en sociaal vlak. De belemmerende overtuigingen en angsten worden in slechts enkele sessies volledig opgeruimd.

HSP (hoog sensitieve personen)
Hooggevoelige kinderen en jongvolwassenen begeleiden wij in de omgang met hun hooggevoeligheid en intuïtie, zodat ze die beter kunnen balanceren en vooral doseren. Daarmee houden ze hun focus gemakkelijker gericht op de dagelijkse activiteiten zoals: school / studie, sport en sociale contacten.

Je kind in korte tijd weer lekker in zijn vel?
Neem contact met ons op.