Burnout en stress

Een burnout valt niet uit de hemel. En hoewel de omgeving het al eerder in de gaten heeft, merk je zelf toch ook  al een tijdje dat je stress hebt. Je bent vaker en sneller geïrriteerd. Zelfs van je geliefden en je huisdier kun je veel minder hebben. Vermoeidheid treedt regelmatig op; verdwijnt niet met langer slapen en is overdags ook merkbaar. Je gaat vaker piekeren en uiteindelijk kom je er zelf niet meer uit. “Wat is er met mij aan de hand? Waardoor voel ik me toch zo slecht? Als het zo doorgaat dan gaat het bergaf met me en kan ik echt niets meer.”

Jouw patronen creëren de burnout
Gelukkig is er deskundige hulp voor je met een ruime ervaring op dit vlak. In een korte intake achterhalen we de dieperliggende oorzaken van je problematiek. Een burnout treedt immers niet vanzelf op en ontstaat ook niet door andere mensen en omstandigheden. Deze acteurs en situaties spelen wel een rol in je film en creëren de omstandigheden waardoor de burnout zich bij jou kan manifesteren. Maar jij speelt uiteindelijk de hoofdrol en creëert via je patronen de burnout in jezelf. Bijvoorbeeld doordat je: maar doorgaat, geen grenzen stelt, geen ‘Nee’ zegt, geen fouten mag maken.  

De juiste burnout aanpak
Als je op de juiste manier jouw burnout- en stressklachten aanpakt, hoeven die echt geen jaren te duren, maar transformeer je ze in een aantal maanden in: kracht, stevigheid, balans en energie. Deze verandering is blijvend. Je hervindt daarmee je levensgeluk en wellicht wordt dit zelfs nog vele malen groter.
Wij begeleiden jou in dit korte en effectieve traject met het oplossen van de oorzaken van je burn-out. Je komt daarmee weer energiek  in je kracht te staan, in wie je diep van binnen bent. Ter geruststelling: je doet het geheel in je eigen tempo en in je eigen proces, zonder dat er druk op wordt gezet. Desondanks verloopt dit proces vlot.

Wil je weer baas zijn over je eigen energie en levensgeluk?
Neem contact met ons op.