Eindelijk van mijn hondenangst af!

Je hebt angst voor honden en je wilt die dol graag kwijt. Gewoon lekker ontspannen in het bos of op het strand kunnen wandelen, zonder te schrikken als je geblaf hoort of een hond ziet. Ja, dat is ook voor jou echt mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van angsten en helpen je graag.

  • In 2 à 3 sessies ben je van je hondenangst af
  • Uiterst effectief
  • Op een ontspannen en veilige manier
  • Geschikt voor volwassenen én kinderen.

Je herkent de paniekgedachte wel: “Een hond, HELP!!!””
Angst voor honden is heel vervelend. Elke keer als je naar buiten gaat, ben je continu op je hoede of er een loslopende hond in de buurt is. Daarom vermijd je zoveel mogelijk parken met losloopvelden, bossen en duinen. Bij het klikken van een Flexilijn verstar je en kijkt panisch om je heen. Zie je iemand met een hond wandelen dan kijk je goed of de hond wel is aangelijnd. Uiteraard ga je met een grote bocht om die hond heen. Bij voorkeur zelfs een hele straat om. Maar wat nu als die hond toch recht op je afkomt en aan je handen wil ruiken?

En wat doe je als jouw kind door panische angst plotseling de straat over rent om die ‘grote’ enge hond te ontlopen? Of niet meer buiten durft te spelen omdat er honden bij de kinderspeelplaats lopen?

Pak de oorzaak aan én je bent bevrijd van de angst.
Wat de oorzaak van de angst ook is, maakt niet uit. Het maakt ook niet uit of je er al een leven lang onder gebukt gaat. Dankzij onze deskundige aanpak helpen wij jou of je kind in korte tijd van die angst af. Wij hanteren een effectieve en krachtige methode, waarbij op een relaxte manier de oorzaak van de angst helemaal wordt opgeruimd. Daarmee is de angst weg en dat is blijvend!

Er zijn 3 oorzaken voor hondenangst:

1 een nare ervaring met een hond
Misschien wilde je een hond aaien, die onverwacht begon te grommen en zijn tanden liet zien? Mogelijk ben je als kind door een grote hond omver gerend of achterna gezeten. Of ben je ooit (bijna) gebeten of aangevallen door een hond en sindsdien bang voor honden. Al deze angstige ervaringen zetten zich vast in je neurale systeem. Elke keer als je een hond tegenkomt, voel je daardoor weer de oude angst van toen en wordt die angst versterkt.

2 kopiëren van het gedrag én de angst van een ander
Soms ligt de basis voor hondenangst bij één van je ouders, broertje of zusje. Zij reageren gespannen of angstig op een hond en vertonen vermijdingsgedrag. Jij hebt als kind hun angstgedrag gekopieerd, met de onbewuste boodschap dat je ‘voor een hond bang moet zijn.’ Zelf heb je dus geen nare ervaringen met een hond gehad, maar bent er wel ‘gewoon’ bang voor.

3 het gedrag van een hond niet begrijpen
De angst kan ook ontstaan zijn doordat je het gedrag van honden niet begrijpt en niet weet wat hun bedoeling is. Je vindt honden daardoor onvoorspelbaar en kunt hun gedrag en reacties niet goed inschatten. Dit geeft je het idee “Ik heb géén controle over de situatie.” Wat voelt als onmacht.

De oplossing
Met onze professionele aanpak los je in korte tijd je angst helemaal op. Geen tijd-verspillende beantwoording van uitgebreide vragenlijsten. Wij gaan direct aan de slag! Vanuit onze specialisatie en deskundigheid doen we dat op een veilige en vertrouwde manier.

Stap voor stap verwerk je jouw angst samen met de onderliggende oorzaak. Net zolang totdat je merkt dat die helemaal weg zijn. Dat gaat snel, heel snel.
Met onze uiterst effectieve methode én onze jarenlange ervaring is jouw hondenangst in slechts 2 à 3 sessies opgelost. En dat is blijvend!

Na het traject merk je hoe rustig en ontspannen je bent bij ontmoetingen met honden, en gewoon normaal functioneert. Weer heerlijk wandelen op jouw lievelingsplekken, terwijl je niet eens merkt dat er een hond voorbij loopt! Lekker genieten van het strand en de bossen.

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn 2 tot 3 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 280,- en € 420,-

Wil je af van je hondenangst?
Neem contact met ons op.

 

Reacties van klanten:

"Maurice, ik had niet verwacht dat het zo snel zou werken. Mooi wat je doet. Ik geniet nu van mijn boswandelingen."

"Voor het eerst van mijn leven heb ik een hond geaaid. En ik vind het nog leuk ook."

"Eindelijk hoef ik niet meer op mijn hoede te zijn, als er een hond in de buurt is."

“Al na 1 sessie was ik een stuk rustiger met een hond in de buurt en heb er zelfs een geaaid! Dit had ik totaal niet verwacht. Na de tweede sessie heb ik zelfs een hond gevoerd uit mijn hand. Dit had ik mijn hele leven niet gedaan en als je me dit van te voren zou zeggen dat het na twee sessies zou gebeuren, zou ik dit niet geloven. Ik zou bijna zeggen; dit had ik veel eerder moeten doen! Dus twijfel niet en doe het ook!!
Linda