Eindelijk van mijn hondenangst af!

  • In 2 à 3 sessies van je hondenangst af
  • Uiterst effectief
  • Op een ontspannen manier
  • Geschikt voor volwassenen én kinderen

Oei, een hond!
Angst voor honden is heel vervelend. Elke keer als je naar buiten gaat, ben je continu op je hoede of er een loslopende hond in de buurt is. Wanneer je iemand met een hond ziet wandelen, kijk je goed of de hond wel is aangelijnd. Uiteraard ga je met een grote bocht om die hond heen. Bij voorkeur zelfs een hele straat om. Maar wat doe je als de hond recht op je afkomt………?

En wat doe je als jouw kind door panische angst ineens de straat over rent om de ‘grote’ hond te ontlopen? Of niet meer buiten durft te spelen omdat er honden in het park lopen.

Pak de oorzaak aan én je bent van de angst bevrijd.
Wat de oorzaak van de angst ook is, maakt niet uit. Dankzij onze moderne en krachtige technieken helpen wij jou in korte tijd van die angst af.

Oorzaak 1: een nare ervaring met een hond
Misschien ben je ooit (bijna) gebeten of aangevallen door een hond en sindsdien bang voor honden. Of wilde je een hond aaien, die onverwachts begon te grommen en zijn tanden liet zien? Mogelijk ben je als kind door een grote hond omver gerend of achterna gezeten. Al deze angstige ervaringen zetten zich vast in je neurale systeem. Elke keer als je een hond tegenkomt, voel je daardoor weer de oude angst van toen.

Oorzaak 2: emotionele overerving
Soms ligt de basis voor hondenangst bij één van je ouders. Als kind heb je die angst ongewild overgeërfd. Je hebt zelf dus geen nare ervaringen met een hond, maar bent er wel ‘gewoon’ bang voor. Immers één van je ouders gaf jou de onbewuste boodschap dat je ‘voor een hond bang moet zijn.’ Dit is emotionele overerving van de angst.

De oplossing
Wij helpen je om de angst-emotie ‘los te maken’, die zich heeft vastgezet in je neurale systeem. Stap voor stap wordt de angst opgeruimd. Net zolang totdat je merkt dat die helemaal weg is. Dat gaat heel snel - in slechts 2 à 3 sessies - en op een ontspannen manier. De angst verdwijnt daarmee voorgoed.
Je zult zien hoe rustig je blijft bij ontmoetingen met honden en normaal kunt functioneren. Dit geldt ook voor kinderen.

Je denkt nu misschien nog: “Is het echt in 2 à 3 sessies opgelost? Bij de reguliere hulpverlening duurt dit toch veel langer!”

Bij ons los je echt in korte tijd je fobie en angst helemaal op. Geen tijd-verspillende beantwoording van uitgebreide vragenlijsten. Wij gaan direct aan de slag!

  • Binnen 15 minuten hebben we de diepere oorzaak of belemmerende overtuiging boven tafel.
  • Vervolgens ligt de focus alléén op de oplossing van jouw hondenangst. Dankzij de meest moderne en uiterst effectieve technieken én onze jarenlange ervaring, verwerk je in zeer korte tijd de onderliggende oorzaken. Daarmee is voor jou de hondenfobie en -angst definitief weg.

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn tussen de 2 en 3 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 130,-
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 260,- en € 390,-

Wil je af van je hondenangst?
Neem contact met ons op.

 

 

Reacties van klanten:

"Maurice, ik had niet verwacht dat het zo snel zou werken. Mooi wat je doet. Ik geniet nu van mijn boswandelingen."

"Voor het eerst van mijn leven heb ik een hond geaaid. En ik vind het nog leuk ook."

"Eindelijk hoef ik niet meer op mijn hoede te zijn, als er een hond in de buurt is."

“Al na 1 sessie was ik een stuk rustiger met een hond in de buurt en heb er zelfs een geaaid! Dit had ik totaal niet verwacht. Na de tweede sessie heb ik zelfs een hond gevoerd uit mijn hand. Dit had ik mijn hele leven niet gedaan en als je me dit van te voren zou zeggen dat het na twee sessies zou gebeuren, zou ik dit niet geloven. Ik zou bijna zeggen; dit had ik veel eerder moeten doen! Dus twijfel niet en doe het ook!!
Linda