De symboliek en boodschap van ziekte


Luister naar de boodschap en signalen van je lichaam!

Genezing is samenwerking van lichaam en geest
Het is altijd vervelend om ziek te worden en iedereen wil zo snel mogelijk weer gezond zijn. Om beter te worden kun je kiezen uit een scala van fysieke oplossing in de vorm van: medicatie, homeopathie, een operatie, en dergelijke.

Uiteraard is behandeling noodzakelijk, maar zolang die alleen is gericht op symptoombestrijding of symptoomvermindering, los je nooit de echte oorzaak op en komt de ziekte weer terug, of verandert in een andere ziektevorm. Om echt te genezen heb je de samenwerking tussen lichaam en geest nodig. Kijk dus altijd naar de boodschap van de ziekte. Wat wil die je vertellen?

Op de volgende pagina’s wordt de symboliek van enkele aandoeningen kort uitgelegd:

  • Migraine
  • Bronchitis
  • Astma
  • Hoge bloeddruk
  • Hartklachten
  • Overgangsklachten / menopauze
  • Vermoeidheidsklachten

De én-én-oplossing
Een ziekte ontstaat doordat de boodschap van de geest wordt verdrongen of vermeden. Vervolgens verschuift de boodschap naar je lichaam, en uit zich daar in fysieke klachten.
Wil je volledig genezen, kies dan voor de én-én-oplossing. Los de werkelijke oorzaak op én blijf tegelijkertijd onder behandeling en controle van de arts of specialist. Pas na oplossing van de psychische oorzaak treedt er integrale genezing op, omdat de oorzaak van de ziekte in je bewustzijn is geheeld.

Creëer gezondheid in je geest!

Vanuit onze ervaring met de symboliek en de achterliggende oorzaken van ziekten, begeleiden wij je deskundig bij het opruimen van de bijbehorende mentale blokkades en belemmeringen. Jij creëert daarmee gezondheid in lichaam én geest.

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn 2 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-
Jouw investering voor 2 sessies bedraagt daarmee slechts: € 280,-

Wil jij weer gezond zijn van lichaam en geest?
Neem contact met ons op.