Vrij van rijangst

  • Rij angst ontstaat ineens en is daarom net zo snel op te lossen.
  • Dankzij onze effectieve en veilige aanpak
  • Ben je er in 2 à 3 sessie van bevrijd.

Je wilt graag weer ontspannen achter het stuur van je auto zitten en met plezier overal naar toe rijden. Je kunt immers uitstekend autorijden. Alleen die vervelende rijangst, die houdt je nog tegen. Zo gauw als je denkt aan het rijden op de snelweg, begin je te transpireren, zie je de doemscenario’s en voel je weer die angst. Ook het rijden door tunnels, over bruggen en op verkeerspleinen maakt je angstig. Aan het inhalen van vrachtwagens, of file-parkeren op een drukke weg wil je al helemaal niet denken. Op vakanties rijd altijd je partner, want jij wilt niet zelf op de Duitse of Franse snelwegen rijden.

Oorzaken van rijangst:
Vaak ontstaat rijangst door het meemaken van een gevaarlijke verkeerssituatie. Die gebeurtenis had zo’n enorme impact op je, dat de angst zich heeft vastgezet in je neurale systeem. Bijvoorbeeld doordat je:

  • In een ongeluk of een bijna ongeluk was betrokken.
  • Een ongeluk hebt gezien en bang bent dat het jou ook zal overkomen.

Het kan ook zijn dat je:

  • De rijangst van één van je ouders hebt overgenomen.
  • Last hebt van structurele (werk)druk met te weinig slaap, waardoor je in bepaalde situaties sneller gestrest raakt en in paniek schiet.

De veilige oplossing
In alle gevallen kunnen we je helpen. Bij ons ruim je in 2 à 3 sessies de rij-angst definitief op. Dat gaat op aangename en veilige wijze. Dankzij onze moderne en effectieve technieken zit je zo weer ontspannen en met plezier achter het stuur.

Wij helpen je om de angst-emotie ‘los te maken’, die zich heeft vastgezet in je neurale systeem. Stap voor stap wordt de angst daarmee opgeruimd. Net zolang totdat je merkt dat die helemaal weg is. Dat gaat heel snel en op een ontspannen manier. De rijangst is daarmee voorgoed verdwenen.

Je denkt nu misschien nog: “Is het echt in 2 of 3 sessies opgelost? Bij de reguliere hulpverlening duurt dit toch veel langer!”
Bij ons los je echt in korte tijd je rijangst helemaal op. Geen tijd-verspillende beantwoording van uitgebreide vragenlijsten. Wij gaan direct aan de slag!

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn tussen de 2 en 3 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 130,-
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 260,- en € 390,-

Geïnteresseerd?    
Neem contact met ons op.

Last van bijrijderangst?
Lees hier meer >>>