Vrij van spinnenangst & spinnenfobie

 • In 2 sessies definitief van je spinnenfobie en spinnenangst af
 • Op een aangename en ontspannen manier je weer veilig voelen
 • Uiterst effectief       
 • Geschikt voor volwassenen én kinderen.

Jakkie een spin
Wanneer je in huis een spin ziet, ren je gillend weg. Het is zo ’n onvoorspelbaar griezelig ding met acht poten, dat hard kan lopen. Aan vangen en buiten zetten moet je helemaal niet denken. Je weet immers niet wat die spin gaat doen, als je hem probeert te pakken. Bij alleen al het idee dat de spin over je hand loopt of misschien wel bijt, ga je griezelen en verstijf je van angst.

En dan zijn er nog die hele grote huisspinnen, met dikke zwarte lijven en lange poten. Als er ook maar één in je slaapkamer zit, doe je geen oog dicht. Je gaat pas slapen als je partner of je moeder hem voor jou heeft gevangen. Zelfs daarna vraag je nog: “Weet je zeker dat die echt weg is?”

De spinnenangst beheerst je leven volledig. Je vermijdt schuren, zolders en kelders. Ook de tuin is voor jou geen veilige en plezierige plek. De angst en paniekaanvallen belemmeren zelfs het functioneren op je werk, omdat je niet het magazijn in durft om een artikel voor een klant te pakken. Tijdens het autorijden ga je op tilt als je merkt dat er een spin in de auto is. Wanneer je zo in paniek schiet, is dit natuurlijk een levensgevaarlijk situatie voor jou én andere mensen.

In slechts korte tijd van de angst af
Hoe fijn zou het voor je zijn, wanneer je rustig naar een spin kunt kijken, zonder dat het je iets doet en jij je ontspannen en veilig voelt.
Dankzij onze moderne en krachtige technieken helpen wij jou in korte tijd van die angst af. Ongeacht hoe lang je al last van je spinnenfobie hebt, of hoe heftig die angst is: onze oplossing is veilig en uiterst effectief! Na 2 sessies ben je niet meer bang voor spinnen!

Onze werkwijze
Wij werken zonder de aanwezigheid van spinnen. Je wordt dus niet geconfronteerd met een echte spin. Ter geruststelling je hoeft bij ons géén spin vast te pakken, dicht bij je te zitten, of er zelfs maar naar te kijken. We ruimen de angst die in je hoofd / je gedachten zit op, zonder een echte spin.

Herkenbare uitspraken
Wellicht herken je één van de uitspraken van onze klanten vóórdat ze bij ons waren geweest:

 • "Als ik lekker in de tuin zit, ben ik constant aan het rondkijken of ik een spin zie."
 • “Ik hoef maar een spin te zien en ik begin te huilen, rillen, transpireren en hyperventileren.”
 • “Ik denk alleen maar ''Daar kan een spin zitten, en daar ook, en daar.'' Ik durf zelfs de gangkast niet meer te openen, want wie weet kruipen die spinnen wel uit de stofzuiger.“
 • “Ik hoop dat mijn man vanavond de schuur wil nalopen en die grote spin vangt, want ik ga mijn fiets écht niet zelf pakken. Dan ga ik liever lopend naar mijn werk.”
 • “Voordat je het weet kruipt er één over mijn handen. Ik sta nu met  handschoenen aan achter de kassa.”
 • “Als ik 's avonds thuis kom, controleer ik altijd de woonkamer en de slaapkamer op spinnen. Ik kijk in alle hoeken en gaten van ruimtes en voorwerpen.”
 • " 's Nachts durf ik mijn ramen niet open te zetten, omdat ik bang ben dat er spinnen binnenkomen."
 • "Ik wil mijn angst niet overdragen op mijn kinderen en wil er alleen al om die reden graag van af."

Oorzaak
Een spinnenfobie ontstaat meestal op jonge leeftijd. Soms is de angst door één van je ouders overgedragen op jou als kind. Meestal ontstaat de angst voor spinnen door een nare ervaring met een spin in de kinderjaren, of door de angstige reactie van iemand in jouw omgeving. Die ervaringen zorgen ervoor dat je nu nog steeds bang bent voor spinachtigen. Het zijn niet-verwerkte angsten uit het verleden.

De oplossing
De angst heeft zich vastgezet in je neurale systeem. Wij helpen je om de oude angst-emoties versneld te verwerken. Stap voor stap wordt de angst ‘los gemaakt’ en daarmee opgeruimd. Net zolang totdat je merkt dat die helemaal weg is. Dat gaat heel snel - in slechts 2 sessies - en op een ontspannen manier. De angst, paniekaanvallen, hyperventilatie, hartkloppingen ed. verdwijnen daarmee voorgoed.
Dit werkt ook zo bij kinderen.

Je merkt thuis én op je werk hoe rustig je blijft bij ontmoetingen met spinnen en dat je normaal kunt functioneren.
Je denkt nu misschien nog: "Is het echt in 2 sessies opgelost? Bij de reguliere hulpverlening duurt dit toch veel langer!"

Bij ons los je echt in korte tijd je fobie en angst helemaal op. Geen tijd-verspillende beantwoording van uitgebreide vragenlijsten. Wij gaan direct aan de slag!

 • Binnen 15 minuten hebben we de diepere oorzaak of belemmerende overtuiging boven tafel.
 • Vervolgens ligt de focus alléén op de oplossing van jouw spinnenangst. Dankzij de meest moderne en uiterst effectieve technieken én onze jarenlange ervaring, verwerk je in zeer korte tijd de onderliggende oorzaken. Daarmee is voor jou de spinnenfobie en -angst definitief weg.

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn 2 sessies nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-.
Jouw investering voor 2 sessies bedraagt daarmee slechts: € 280,-.

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Heb je last van spinnenangst en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je elders in Nederland, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

Wil je snel van jouw spinnenangst of spinnenfobie af en je weer veilig voelen?
Neem contact met ons op

 

Reacties van klanten:

“Ik slaap voor het eerst van mijn leven met mijn raam open. Wat een luxe!”

"Na één sessie kon ik gewoon rustig op de bank TV blijven kijken, terwijl er een spin op de muur zat. Ongelooflijk."

"Ik loop weer door de schuur, zonder bang te zijn dat er ergens een spin zit.”

"Het is heerlijk om bij iemand op bezoek te komen, zonder de ruimte te moeten controleren op de mogelijke aanwezigheid van een spin."