Spreekangst is gemakkelijk te overwinnen

  • In 1 á 2 sessies opgelost
  • Rode vlekken, maagpijn en angstzweet behoren tot het verleden
  • Ontspannen en enthousiast geef je presentaties
  • Zelfverzekerd kom je op voor jezelf en geef je jouw mening.

Rode vlekken, trillende handen en transpireren
Je kent het wel: het voorstelrondje bij een training. Het angstzweet breekt je uit, bij alleen al de gedachte dat “jij zo het woord krijgt.” Je hart slaat in je keel en je krijgt dat onaangename gevoel in de maag. “Oei, nog twee personen en dan ben ik aan de beurt.”

Hoe is het voor jou als je een presentatie ‘moet’ geven? Dan zijn alle ogen op jou gericht. Iedereen ziet dat je nerveus bent. Je handen trillen en je krijgt rode vlekken in het gezicht. Het lukt je niet om de angst onder controle te krijgen. Steeds weer komen die onbewuste gedachten omhoog: “Wat vinden de anderen van mij? Ik ben bang dat ik niet uit mijn woorden kom en afga.”

Je vermijdt daarom het geven van presentaties en voordrachten. Tijdens vergaderingen laat je de anderen praten. Achteraf baal je, want je hebt wéér niet je mening gegeven.

Oorzaak
Achter de spreek angst zitten belemmerende overtuigingen. Die veroorzaken dat je ‘op slot gaat’ en niet jezelf kunt zijn in situaties waarin je in de belangstelling staat.

De oplossing voor spreekangst
Met behulp van onze verfijnde technieken ruim je in korte tijd de belemmerende overtuigingen effectief op. Rode vlekken, trillende handen, maagpijn en angstzweet behoren daarmee voorgoed tot het verleden.

Nu kun je wel:

  • Zelfverzekerd vertellen wie je bent en je mening geven
  • Een presentatie los uit de pols geven
  • Genieten van je voordracht of speech én van de voorbereidingen.

Het presenteren gaat je gemakkelijk af. Je merkt dat je ontspannen voor de groep staat, enthousiast het verhaal vertelt en makkelijk antwoord geeft op zelfs de lastigste vragen. Achteraf kijk je tevreden terug op een superleuke presentatie.

Ben je op een feestje tussen allemaal onbekenden? Geen probleem, je spreekt  spontaan iemand aan en hebt een gezellig gesprek.

De spreekangst is definitief opgelost en daarmee overwonnen!
Vertrouwen is je sleutelwoord geworden. En dat in slechts 1 à 2 sessies.

Tijdsduur en kosten
In de meeste gevallen zijn tussen de 1 en 2 sessie(s) nodig.
Een sessie duurt: 2 uur en kost € 140,-.
Jouw investering ligt daarmee tussen de: € 140,- en € 280,-.

Regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem
Heb je last van spreekangst en woon je in de regio Cuijk-Boxmeer-Gennep-Venray-Uden-Den Bosch-Nijmegen-Groesbeek-Arnhem? Bij ons vind je deskundige hulp en ondersteuning dicht bij huis. Woon je elders in Nederland, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onze klanten komen uit alle windstreken.

Wil jij je spreekangst overwinnen?
Neem contact met ons op.

 

Reacties van klanten:

  • “Het verbaasde me dat mijn voordracht zo goed ging. Ik had er echt lol in, dat had ik niet van mezelf verwacht. Bedankt!”
  • “Wonderbaarlijk, ik durf mijn mening te ventileren zonder bang te zijn om te worden afgeschoten of niet serieus te worden genomen.”

  • "Ik heb allebei de presentaties nog gedaan, Engels en Nederlands. Ik heb voor Engels een 8 en voor Nederlands een 6,9. Dus dat is best goed gegaan. Lette goed op mijn ademhaling en concentreerde me op iets leuks én dacht ik kan het."  Jarno